|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και το ΚΗ=1 ? είσαι σίγουρος?
Αν ναι θα έλεγα οτι είναι πάρα πολύ χαμηλά!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βασικα ειναι λιγο χαμηλο αλλα ποτε δεν παρατηρησα καποιο σκαμπανευασμα στο ph, εκτος που με τον καιρο πεφτει σιγα σιγα και αυτος ειναι ο στοχος μου δηλαδη να το φερω κοντα στο 5,5 και δεν πιστευω να μου δημιουργησει καποιο προβλημα οπως ph crash απο τη στιγμη που δεν χρησιμοποιω καθολου co2. |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς CO2 και εγώ πιστεύω να μην αντιμετωπίσεις πρόβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
Κι οτι ελεγα να σε ρωτησω τι τι θες την λιπανση σε τοσο ωραιο ξερο βιοτοπικο.
Θα ηταν επικινδυνο και με kH1. Μπραβο πολυ ωραιο. Θα προτιμουσα και εγω μια-δυο απο τις ριζες να εχουν πιο χοντρη βαση και να ακουμπανε κατω, σαν να ξεκινανε απο το βυθο και οχι να κατεβαινουν απο πανω. με το παχος τους θα εδιναν και τις απαραιτητες κρυψωνες για τους ντροπαλους.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ωραίο ενυδρείο χωρίς CO2 δεν έχεις πρόβλημα . Με PH στο 5,5 και θερμοκρασία 29-30 θα γλυτώσεις αρκετά προβλήματα με τους δίσκους . Μπράβο και πάλι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά πολύ όμορφο το βιοτοπικό σου!!!
![]() Η πρόταση του fishme1 θα χαρίσει πολύ περισσότερη φυσικότητα στην εικόνα του ενυδρείου σου και θα ήθελα να προσθέσω τη χρήση μερικών ξερών φύλλων και μερικών alder cones για χάρη του aquascape!!! Μια ακόμα πρόταση έχει να κάνει με τους λαμπτήρες, που η aquarelle με την gro lux δίνουν ένα μη ταιριαστό περιβάλλον και θα σε παρότρυνα -αν δεν έχεις Juwel High Lite- να δοκίμαζες 39W/827! ![]() Συγχαρητήρια και πάλι! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο φίλε, όμορφο ενυδρείο.
Μια προτασούλα μόνο. Μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλεις και καμιά κρυψωνούλα ή σκιά για να αράζουν και να κρύβονται τα cory; Λέω τώρα... ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω πολυ παιδια, χαιρομαι που σας αρεσει και χαιρομαι ιδιαιτερα για τις αποψεις-προτασεις σας για ενα καλυτερο αποτελεσμα. Ολα τα σχολεια σας εναι ευπροσδεκτα.
Τωρα για τις ριζες σιγουρα θα δοκιμασω αυτο που ειπε πιο πανω ο φιλος fishme1, μου ακουγεται πολυ καλο! παιδια ομως δεν θελω να γυρισω τις ριζες ωστε να ειναι κατω ο κορμος γιατι αυτο που εχω στο μυαλο μου στο τελικο setup ειναι να φαινονται μονο διακλαδωσεις.Αυτο που σκεφτομαι να βαλω ακομα ειναι μερικα pistia stratiotes ωστε να κρυψουν τους χοντρους κορμους, εψαξα σε καποια μαγαζια αλλα ομως δεν βρηκα λογο της εποχης κατα την ανοιξη μου ειπαν. Παράθεση:
για τον τον φωτισμο ποιες λαμπες προτεινεις μηπως ασπρες ψυχρου τονου? δεν εχω Juwel High Lite. Δεξια και αριστερα στο κατω μερος υπαρχουν αρκετες κρυψωνες για τα corydoras. |
|
||||
|
||||
![]()
και μενα μου αρεσει πολυ το ενυδρειο σου !!!!!!!!!!!!!!!!
αν μου επιτρεπεις το μονο που εχω να σου πω ειναι εχει παρα πολλες διακλαδωσεις και ισως να αφηνες και χωρο για πιο ανετες κινησεις ψαριων μπραβο σου ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπικό Δίσκων | satrianius | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 34 | 01-09-08 12:20 |
Βιοτοπικό Νότιας Ασίας | Iann_is | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 22 | 20-04-08 17:53 |
Βιοτοπικά Ενυδρεία | pani | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 07-08-07 17:06 |
Βιοτοπικά ενυδρεία. | safi | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 02-07-07 16:54 |
Βιοτοπικό Αμαζονίου | geo_hal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 15-03-07 11:23 |