|
|
|||
|
|||
![]()
Κάποιο skimmer κρεμαστό έστω από τα πλάγια δεν μπορεί να μπεί?
Το skimmer μπαίνει πρώτο πρώτο. Πριν τον βράχο. Ζουμάκια δεν χρειάζονται ακόμη.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι δεν εχω προβλημα να ειναι κρεμαστο ,απλος ακουμπαει σχεδον η πλατη του ενυδρειου στον τοιχο και δεν χοραει να μπει πισω τι λετε για ποιο μοντελο skimer και να μην κανει πολυ θορυβο το deltec 600 ειναι καλο απο οτι ακουγετε εδω μεσα τι μου προτεινεται? κοστος? πειτε μου σας παρακαλω γιατι εδω δυστηχως στην κερκυρα δεν εχω την δυνατοτητα να ψαχτω στο αλμυρο νερο.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
To deltec καλό είναι αν και κάποιο δυνατότερο δεν θα ήταν άσχημο.
Από κυκλοφορία όντως οι koralia θα σε καλύψουν μια χαρά.
|
||||
|
||||
![]()
Το skimer της tmc v2 800 ειναι καλο θα με καλυψει? τα σκιμερ γενικα δεν ειναι κομπλε πρεπει να αγορασω και κατι εxtra? αντλια κλπ
|
|
|||
|
|||
![]()
Το δικο μου deltec MCE 300 δεν χρειαζοταν τιποτα αλλα γενικα δεν μπορω να σκεφτω τη να χρειαζετε.Μαλλον θα ειναι κομπλε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα skimmer είναι κομπλέ, εκτός ελάχιστων περιπτώσεων (σε ειδικές κατηγορίες).
|
||||
|
||||
![]()
Μια ερωτησουλα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτελους αλλαξε | octania246 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 04-07-07 21:27 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |
Επιτελους , ετοιμος !! | Tricky | Fish Only | 4 | 22-02-06 11:16 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-1 | wodan | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 19-07-04 17:26 |