|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
alex γαριδες θα βαλεις η αφρικανες;
![]() νομιζω οτι για γαριδες ταιριαζει καλυτερα ενα ξυλο σε συνδιασμο με μια μικρη πετρα βεβαια αυτο ειναι σχετικα υποκειμενικο |
|
||||
|
||||
![]()
Θα γίνει συνδιασμός πέτρας, ξύλων και φυτών, ας το ολοκληρώσω με το καλό και βλέπουμε. Πάντως αν τα καταφέρω έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου νομίζω θα γίνει πολύ όμορφο, ίσως όχι τελείως βιοτοπικό αλλά όμορφο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι οντως ωραια η ατιμη η φεγγαροπετρα. Μονο μετρα σκληροτητες να δεις ποσο επιρρεαζει Kh Dh και ΡΗ και κανονισε τι ειδους γαριδες θα βαλεις. Απ οτι καταλαβα με τις sulawesi ακυρο ε; καλα κανατε γιατι η πηγη απο την οποια θελατε να ψωνισετε ειναι αναξιοπιστη.
Με τοσο ομορφη πετρα ελπιζω να βαλεις και ενα μαυρο φοντο να την αναδεικνυει ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βασικά σκέφτομαι για λευκό φόντο! |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ σωστη αποφαση να βαλεις cherry, μπραβο. Δοκιμασε και με μαυρο και με λευκο φοντο να δεις τι ειναι πιο ωραιο. Μην παραλειψεις να ειναι καλα στρωμενο το ενυδρειο πριν βαλεις τις γαριδουλες ε;
Κατι μου λεει οτι το ονειρο σου για τις sulawesi θα γινει πραγματικοτητα σε κανα 2 χρονακια ( κι εγω περιμενω) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
στο water inn μας ειπαν χθες οτι θα φερουν την Πεμπτη μεγαλη ποικιλια απο γαριδακια
μας εδειξαν στον καταλογο της dennerle crystal red, bee shrimp, καποιες μπλε και αρκετες αλλες που δεν ξερω καν, μπορει και sulawesi βεβαια θα εχουν και τις απλες για εμας με τα καβουρακια στις τσεπες οπως οι red cherry, amano κλπ θα ενημερωσω οταν ερθει η ωρα ΥΓ δεν ειμαι υπαλληλος και δεν περνω ποσοστα Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
καλά αν τυχών και καταφέρω κάποια στιγμή και βάλω sulawesi μετά είναι απλά θέμα χρόνου να γεμίσει από αυτές τις όμορφες γαριδούλες όλη η Ελλάδα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω την εντυπωση οτι θα γινει πολυ ομορφο ενυδρειο...keep aquasceiping
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω δε θα εκανα τρυπεσ στο φιλτρο απλα θα εβαζα ενα μικρο κοματι λαστιχο η πλαστικο σωλινα σαν αυτους που πουλανε για τους κικλοφοριτες με πολλες τρυπεσ σα σουροτιρι κατα μηκος του ενυδρειου ψηλα και θε εβλεπες πως σπαει η ροι οπωσ το εχω κανει γωνιακο φιλτρο για 200 λιτρα ενυδρειο μεσα σε 50 με μονομαχο να φανταστεισ κανει φωλια και δε τη σπαει το φιλτρο ... . αν ηξερα πωσ βαζεισ φωτο θα σας την εδειχνα πατεντα σαμος....
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αίμα στο δεξί πτερύγιο κινέζου | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 19-05-03 10:19 |