|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- φιλε μου αν δεν εβαζα φαρμακο θα τα εβλεπα ανασκελα!ο ενασ ξυφοφοροσ φουντωσαι ξαφνικα απο τη μια μερα στην αλλη! το ενυδρειο τρεχει 2 μηνεσ τωρα!να ριχνω φαρμακο με το αλατι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christine1989 : 28-11-08 στις 08:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
φαρμακο δεν χρειαζεται στο ick και κακως εβαλες..... μονο με το αλατάκι θα κανεις σιγουρα δουλεια στη δοσολογία που σου ειπε ο Μάνος σε συνδυασμο με την αυξηση της θερμοκρασιας.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
α) Το ενυδρείο είναι φυτεμένο β) Το ενυδρείο φιλοξενεί είδη ψαριών ή ασπόνδυλων που βλάπτονται από την εφαρμογή της παραπάνω μεθόδου. Στις περιπτώσεις αυτές είναι μονόδρομος η χρήση σχετικού φαρμάκου. Φυσικά σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα μπορεί και αυτή(η χρήση φαρμάκου) να υπόκειται στους ίδιους περιορισμούς. Γενικά όμως, εφόσον υπάρχουν οι προϋποθέσεις, συνήθως προτιμάται η "φυσική" μέθοδος από αυτήν της φαρμακευτικής αγωγής.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν εχεις σκληρα φυτα όπως πχ. ανουμπιες δεν θα εχουν προβλημα με το αλατι.....
Αν οντως εχεις ασπονδυλα τότε ο Κωστας εχει δικιο..... |
|
|||
|
|||
![]()
Συνηθως τα ασπονδυλα ειναι πιο ευπαθη σε ενα φαρμακο παρα στην ολιγοημερη προσθηκη αλατιου.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
απο φυτα εχω αnubia, ceratophyllum,caboba,vallisneria. αυτα εχω!απο ασπονδυλα τιποτα! απλα αν μπορει καποιοσ ασ μοθ συνοψισει τι να κανω!ανεβαζω θερμοκρασια στουσ 30 σταματαω το φαρμακο αφηνω την αντλια αερα να λειτουργει κ ο θεοσ βοηθοσ;;αλλαγη νερου να κανω;; ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψάρια και πόσα είναι τα "άλλα" κοινωνικά ;
|
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον εχω 5 bleeding heart
12 ροδοστωμουσ 11 ξυφοφορουσ 2 σκαλαρακια 5 μολυ να σταματησω το φαρμακο κ να ριξω αλατι;εριξα σημερα φαρμακο δεν ειχα δει τα μηνυματα σασ!! απο αλατι εχω το mineral salt τησ sera κ λεει δοσολογια 3 γραμμαρια ανα 100 λιτρα! περιμενω απαντηση |
|
||||
|
||||
![]() Oταν λεμε αλατι εννουμε καθαρό αλατι όπως το παραπανω. Μπορεις να βαλεις χοντροκοκκο τυροκομικο χωρις προσθετα ροης..... Το δικο σου δεν κανει..... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- και κατι αλλο την αεραντλια να την εχω σε λειτουργια?? ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christine1989 : 28-11-08 στις 10:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
απο τη στιγμη που ξεκινησες θεραπεια με costapur συνεχισε την συμφωνα με τις οδηγιες του φαρμακου.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Kάθε πότε έκανες αλλαγές νερού και πόσο ;
Μετρήσεις έχεις κάνει ποτέ ; Aυτό το αλάτι πήρες ; http://www.sera.de/index.php?id=291&L=14 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλά πληροφοριακά ποιές είναι οι προδιαγραφές ενυδριακού αλατιού. Ποιές μάρκες ίσως .....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ;;;;; | γιωργος χαλκιδαιος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 28-11-08 05:21 |
Ασθενεια | Rayden | Δίσκοι | 5 | 14-11-07 10:44 |
Ασθενεια... | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 13-11-07 10:28 |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ? | Raven | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 04-10-07 15:20 |
Δολλαριο ασθενεια | notos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-02-07 19:27 |