|
|
||||
|
||||
![]()
steady,
Η ονομασία των Ancistrus sp.(3)(αν μπορέι να λεχθεί ονομασία ένα άτυπο όνομα που απλά βρέθηκε για να μιλάμε όλοι για το ίδιο είδος...)άλλαξε σε Ancistrus cf. cirrhosus καθώς ο Ingo Seidel κατάφερε να καταλήξει σχεδόν με σιγουριά στο αρχικό είδος από το προήρθε αυτό που μέχρι τώρα καλούσαμε Ancistrus sp.(3)...Κατέληξε πως το είδος στο οποίο συγκλίνουν όλα τα δεδομένα είναι το Ancistrus cirrhosus αλλά επειδή δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι για αυτό μετά από τόσα χρόνια αναπαραγωγών σε αιχμαλωσία,αλλά και λόγω πιθανών υβριδισμών στην γραμμή πολλών A. sp(3),μπαίνει το cf. που σημαίνει παρόμοιο με και χρησιμοποιεόται σε περίπτωση που είμαστε σχεδόν σίγουροι αλλά δεν μπορούμε να βεβαιωθούμε εντελώς...Εδώ είναι ένα link στο άρθρο του Ingo Seidel για περισσότερες πληροφορίες... ![]() Ελπίζω να σε κάλυψα...
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι με καλυψες αυτο ειχα καταλαβει και εγω απλα ηθελα τη σφραγιδα σου
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο Μανο, να σου ζησουν τα αλογοσκουφακια σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τιμή μου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως πήραν φόρα?
![]() ![]() ![]() Αυγά μωρά όλα μαζί μπερδεμένα. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι!!!
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κρύβονται... | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 20-07-07 14:09 |
Κρύβονται... | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 02-05-07 22:34 |
Pangasius που μονο Κρύβονται! | ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 06-04-06 10:08 |