|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια αυτα που λετε για το κερατοφυλλο και εγω φυτεμενο το εχω και μεγαλωνει τρελλα αλλα μηπως το θεμα ειναι αλλου??????
α)κανει ο πατος μου για το φυτο ή γενικοτερα για φυτά?αν οχι τι πρεπει να κανω? β)(αν ειναι ολα καλα με τν πατο)δν εχει λιπασμα μεσα τι πρεπει να βαλω για να ειναι οκ το φυτο,καποιος μου ειχε πει για κατι ταμπλετες μπορειτε να μου πειτε ονομασιες? ειδε κανενας τι υποστρωμα εχει???? πρασινο κιτρινο κοκκινο μπλε ροζ ------------------------- σε τι αγωνες βγηκε 3????? εσυ ξερεις βασικα αναλογα με το βισμα σου αν ειναι καλο θα εισαι κοντα οποτε αξιζει αν δεν εχεις τοτε βρες καποιον να στο προσεχει η σε αλλη περιπτωση το δινεις και οταν με το καλο απολυθεις περνεις ενα ποιο μεγαλο και το στηνεις απο την αρχη με την βοηθεια ολων και θα εχεις αριστα τελικα αποτελεσματα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalomoiris : 27-11-08 στις 11:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δν το συζητώ!!!!!!! όταν γυρίσω εννοείται θα πάρω μεγαλύτερο( αναλόγως και με τις απαιτήσεις του σπιτιού σε χώρο)...
βύσμα δν ξέρω αν έχω γτ θέλω να μπω αλεξιπτωτιστων ![]() ![]() ------------------------- πλακα εκανα λογο χρωματος ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη supermanx : 27-11-08 στις 12:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τοτε καλη θητεια και τα λεμε οταν απολυθεις με το καινουργιο ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() εχω 5 ψαρακια που χρειαζονται φροντιδα και αυτα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ετσι λιγο δυσκολο πρεπει να μας γραψεις τι ψαρια εχεις μετρησεις που εχεις κανει ποσο καιρο τρεχει αναλυτικα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μετρησεις ph 7,5 με 8 , NH4-NH3 0 , NO2 0 και ΝΟ3 10 και τρεχει κανενα 6μηνο... εχω αλλη μια ερωτηση...υπαρχουν αλλα φυτα με χαμηλες απαιτησεις οπως είναι το κερατόφυλλο? |
|
|||
|
|||
![]()
Πολλα ! Ριξε μια ματια :http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4537
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πατος απο μπετοφορμ για ενυδρειο!! | johnpalavos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 04-11-07 16:01 |
στησιμο ενυδρειου | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-09-07 12:39 |
ραγισμενος πατος ενυδρειου???? | prodigy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 23-05-07 15:06 |
Συντηρηση ενυδρειου | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 06-09-06 08:21 |
Αποστειρωση Ενυδρειου | Artemis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 06-10-05 16:38 |