|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ μου αρεσει φοντα.....(αυριο κερνας καφε???
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείτε Πάνο...πες μου πότε μπορείς να κανονίσουμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
εχει γινει πιο ωραιο τωρα που μπηκαν και οι πετρες.βεβαια και αλλες να βαλεις ακομα καλυτερα.
οσο για τα ψαρια trofeus δεν ειχα οποτε δεν ξερω τις συνηθεις τους αλλα αν παρω απο τα δικα μου καλως η κακος καταλαμβανουν περιοχες και οχι απλα μια γωνια με 2 γουρνες.στο δικο μου εχει τυχει ο κυριαρχος να παρει ολη την μια πλευρα οποτε φανταστητε τι γινοταν στην αλλη ![]() σου ευχομαι καλη επιτυχια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ξενοφών βλέπω ότι και τα ψαράκια πήραν τα πάνω τους… Μπράβο άντε και μια μέρα να τα δούμε από κοντά
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια παιδιά...Γιάννη κανόνισε να ανέβεις στα μέρη μας και θα πιούμε καφεδάκι με τα Moliros...
![]() Οκτάνια περισσότερες πέτρες θα μπούνε από το νέο έτος...το έχω στο πρόγραμμα. |
|
||||
|
||||
![]()
εμεις τα εχουμε πει απο το τηλ, μπραβο φιλε
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tropheus moorii sp. Kachese | stefanos.f | Tanganyika | 0 | 28-09-04 09:33 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
"Μπουκωμένα" Αylonacara και Tropheus moorii | HZULL | Malawi | 6 | 09-04-03 22:29 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |