|
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Χωρίς να έχω εμπειρία από θαλασσινά ενυδρεία, έχω διαβάσει ότι κρατώντας ζωντανό βράχο και παράλληλα βιολογικό φίλτρο δεν αυξάνεις τη βιολογία σου, αλλά αντί να την αναλαμβάνει ο βράχος αυτή αποικεί στο βιολογικό υλικό.
|
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδή τα βακτηρίδια διαλέγουν το που θα μείνουν?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τα κανιστρα που εχουν μεσα βιολογικο υλικο βοηθουν και δουλεουν εξισου καλα σε FO ενυδρεια αλλα εχουν ενα μειονεκτημα,δεν μπορουν να βοηθησουν στο να μην εχεις νιτρικα και τις περισσοτερες φορες τα αυξανουν κιολας.
http://www.reefkeeping.com/issues/author/tm.php Καλο διαβασμα Natural Filtration 1 2 3 |
|
||||
|
||||
![]()
στην θεριά ναι, ξέρω ριφακιδες που τα νιτρικά είναι στο κόκκινο (μονο βράχο)
δεν λέω μονο κάνιστρο εννοείτε, απλά και τα δυο μαζί,τελοσπάντων, όπως νομίζει ο καθένας,ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει καλύτερο.
|
||||
|
||||
![]()
βασικα και εγω εχω και βραχο και εξωτερικο το οποιο συνεχως ελλατωνω το βιολογικο υλικο και το κανω μηχανικο (υαλοβαμβακα) δοκιμασα να το βγαλω ενα διαστημα αλλα το ξαναεβαλα σε λειτουργια ......και εμενα η εμπειρια μου στα θαλασσινα ειναι μικρη (για παραδειγμα το καλοκαιρακι τσιγγουνευτηκα το τσιλερ και το πληρωσα ακριβοτερα ).....ας πει την γνωμη του και καποιος πιο εμπειρος
|
||||
|
||||
![]()
Tα ψαρακια που εχασες ηταν τα μεγαλυτερα στο ενυδρειο σου?
Ποσο καιρο χρσιμοποιεις ζαχαρη? Εκλεισες καθολου το σκιμερ ή την κυκλοφορια την μερα πριν την απωλεια? Η προσθηκη ζαχαρης (οπως και της βοτκας) να ξερεις οτι μειωνει τα επιπεδα οξυγονου στο νερο με αποτελεσμα οταν φτανει σε οριακο σημειο για τα ψαρια , να πεθαινουν πρωτα τα μεγαλυτερα που χρειαζονται περισσοτερο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απώλεια clam. | nikman | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 8 | 24-10-07 20:41 |
Απώλεια | Elanir | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 28 | 04-10-07 18:54 |
απώλεια μικρών | dim | Bettas | 23 | 28-01-06 02:48 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ... όχι άλλη απώλεια ! | crazyio | Bettas | 15 | 03-10-05 00:05 |