|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τα Coryεγώ πιστεύω δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα γιατί εγώ δεν έχω, μπορώ να σου πω ότι είναι πραγματικά εργάτες . Αλλά μην ανακατεύεις βάλε όλα από ίδιο είδος .
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
O Heiko Bleher έχει μια λίστα με corydoras διαφορετικών ειδών που κοπαδιάζουν εδώ: http://www.aquaticquotient.com/forum...25&postcount=5 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
έχω δει ροδόστομους να κοπαδιάζουν και με καρδινάλιους περιστασιακά αλλά είμαι λίγο δύσπιστος στο αν μπορούν διαφορετικά είδη να φτιάξουν μία δεμένη "κοινωνία". Επίσης στην περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβαίνει, κάτι μου λέει ότι υπάρχει και κίνδυνος υβριδισμού. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
We have closed the forum and gallery to perform an upgrade. We should be back online by morning of Sunday, 23rd Nov 2008, if not earlier I apologise for the lack of advanced notice and inconvenience caused. I do these upgrades as and when I can find time in my schedule. Regards, ~vinz ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αύριο λοιπόν
|
|
|||
|
|||
![]()
Αύριο ναι. Πάντως χθες που πόσταρα δεν χρειαζότανε register..
|
|
|||
|
|||
![]()
Ανέβηκε το site..
|
|
||||
|
||||
![]()
Μωρέ και με διαφορετικά κοπαδιάζουν, αλλά χάνεις από ομοιομορφία.
Προσωπικά δεν θεωρώ ωραίο να έχεις 3-4 ειδη Cories μαζί, αλλά γίνεται. |
|
||||
|
||||
![]()
είδες ποια είδη αναφέρει? άντε να βρεις εδώ στο ελλάντα
![]() edit: εμπειρικά έχω δει ότι στέρμπαϊ, παλεάτους, αέναους και σβάρτζι δεν κάνουν παρέα. τουλάχιστον σε μένα έτσι έγινε. Τα σβάρτζι από την άλλη, κάνουν το ωραιότερο κοπαδάκι που έχω δει ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πεθαναν 3 νεον 2 corys και 3 danio | chriskousis | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 27-05-07 22:10 |
Επείγον ερώτημα για αυγά corys | wodan | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 33 | 02-11-06 10:08 |
Corys & Cuba | kostas_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 04-05-06 02:59 |
corys albino (αυγά) | pani | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 28-11-05 10:26 |
alpino corys κάνουν νάζια | pani | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 24-04-05 17:28 |