|
|
||||
|
||||
![]()
το χρυσοψαρο....?
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
...στρώσιμο...κάνεις κάτι ερωτήσεις κι εσύ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To ενυδρείο ήταν είδη στρωμένο.Το χρυσόψαρο προορίζεται για άλλο σκοπό και μπήκε στο 120ρι ωστε να το συντηρήσει για να μην αλλάξουν οι τιμές νερού.Σημερα θα μετακομίσει σε ενα μικρό τανκ του ξάδελφού μου(στρωμένο)γυρω στα 60λιτρα και το Σαββατοκύριακο θα πάει στην λίμνη που θα μένει μόνιμα
------------------------- Τα πήρα!!! Τώρα κάνω αργή προσαρμογή!!! Είναι πολύ ωραία και τελικά βρίκα τρανκριπους!!!
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 17-11-08 στις 18:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γρήγορα την έκανε τη λίμνη ο θείος ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν παραθέτω φωτο για αναγνώριση του είδους!!Εγώ νομιζα πως μου εδωσε julido ornatus αλλα τελικά δεν είναι αυτά.Πήγα χθες στις 5:30(εδιωξα και την καθηγήτρια που μου κάνει ιδιαίτερα για να πάω να τα πάρω.Πήγα του έδειξα ποια θέλω ενω παράλληλα ο πατέρας μου μου έδειχνε τους δίσκους και μου έλεγε<<Αυτούς να πάρεις ασε τις αθερίνες>>.Του εξήγησα.Ο πετ-σοπας μου τα είχε ετοιμα στην σακούλα τα ψάρια και πήρα και μια τροφή και πήγαμε στο ταμίο.Εκεί βλέπω ενα παράξενο κιτρινο-καφετί χρωμα.Λεω με γελούν τα μάτια μου γιατί είχα αφήσει τα γυαλιά μου στο σπίτι.Είδα όμως πως στην αρχή μου τα χτύπησε για ορνάτους μετά για μαρλιέρι μετά και τρανσιπους και τέλος τα αγόρασα στην τιμή των λελεούπι(τα αναγνώρισε ετσι).Δείτε μερικές φώτο.Τα ψάρια πάντως είναι εκπληκτικά.Πρεπει να εχω 2αρσενκα ενα θυληκό.Θα δείτε φωτο απο τα δυο το άλλο κρύβεται!!!
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 18-11-08 στις 17:10 |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή σύνθεσης ενυδρείου | Σπύρος Μ | Γλυκό νερό - Γενικά | 69 | 29-03-08 11:38 |
Προτάσεις σύνθεσης ενυδρείου | spetzouras | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 09-11-06 11:06 |
Περι σκαλαριών... | qstavrosq | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 22-11-05 00:07 |
Περι Φωτισμού | ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 16-11-05 08:11 |
περι Anubia | Tricky | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 09-10-05 22:04 |