|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aaaooll : 12-11-08 στις 00:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τασο πας πολυ καλα κατα τη γνωμη μου!!! μολις μεγαλωσουν τα φυτα σου θα εισαι πρωτος!!!
η δικη μου προταση ειναι να βαλεις λιγο πιο πισω το ξυλο με τις ανουμπιες για 2 λογους... και να μην φαινεται τοσο κοντα στο τζαμι και να σου προσθεσει βαθος.. και οταν μεγαλωσουν τα πισω φυτα για να σκιασουν τις ανουμπιες...που εκει που τις εχεις τις χτυπαει φως και πιανουν αλγες....οσο χαμηλο φως και να ειχα αυτη η αλγη ηταν παντα πανω στις ανουμπιες....σωτηρια βρηκα οταν χρησιμοποιησα πιο ψηλα φυτα σαν "ομπρελα".... να μας ενημερωνεις για την εξελιξη....
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πανο
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλα παει. Η αριστερη πλευρα πισω απο την riccia ειναι πολυ ωραια. Στην δεξια πλευρα, σκεψου κατι να κρυψεις τον εξοπλισμο και θα ειναι τελειο.
Τα φυτα που δεν ξερεις ονομασιες ειναι Rotala sp. green και το αλλο το κοκκινο με τα πλατια φυλλα δεν το εχω ξαναδει ποτε , θα ξαναεπιμεινω οτι δεν πρεπει να ειναι υδροβιο. Μου αρεσε και η γαριδουλα σου..red nose shrimp (Caridina graciliostris) αν δεν κανω λαθος. |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ πολυ καλο!μου αρεσε η επιλογη των ψαριων,2 κοπαδια με πολλα ατομα,καλο(μου αρεσουν τα μεγαλα κοπαδια οπως ολους)....θα βαλεις τιποτα αλλο μεσα?να μας ενημερωνεις!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ πολύ όμορφο ! Θα συμφωνήσω στο να κάνεις κάτι να κρύψεις τον εξοπλσμό, κατά τ'άλλα όμως είναι κουκλί. Να είσαι καλά να το χαίρεσαι !
|
|
||||
|
||||
![]()
Φτου φτου να μην το ματιάξω
![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
οι μπουρμπουλιθρες πανω στο χαλι πως εγιναν??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νάσος Αναγνώστου (Κοινωνικό - Φυτεμένο) | Νάσος Αναγνώστου | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 09-06-16 10:58 |
Νεοκλής Φυτεμένο-Κοινωνικό | Neoklis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 09-05-08 20:00 |
200 λίτρα κοινωνικό-φυτεμένο!!!! | flying_guardian | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 19 | 23-04-08 08:57 |
erling (φυτεμένο κοινωνικό) | erling | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 13-02-08 23:49 |
akisk (κοινωνικό φυτεμένο 230lt) | akisk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 24-04-07 19:58 |