|
|
||||
|
||||
![]()
Tι θα ταίσεις και γιατί
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θελω για τα μουλτι που θα πάρω.
Οσο για τις μετρήσεις μια ελαφρά πτώση του no(γύρω στο 0,95) ενω με πτώση του νο3(δεν προλάβαινα να βάλω 2 μέρες αμμωνία και εχω 120). Εχω αλλάξει ενα εκατομύριο φορές το aquascape ενω θα πάρω μερικές ακόμη πέτρες.Τέλος οι πέτρες εχουν γεμίσει οχι μονο αλγη αλλά και την άλλη που είναι σαν τρίχες.Τζάβα μος μπορώ να βάλω στο ενυδρείο;Σκέφτομαι να την δέσω σε μια μεγάλη πέτρα που θα είναι ως background
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Σπύρο..
Ξέχνα για την ώρα τις ζωντανές τροφές.. Περίμενε να στρώσει το ενυδρείο, να βάλεις τα ψάρια, και μετά έχεις καιρό γι'αυτά.. ΒΕΒΑΙΩΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ! (Δε μπορεί να πέσανε τα ΝΟ3! Ποιος μπορεί να τα κατανάλωσε? Έκανες αλλαγή νερού? Έχεις ρίξει μήπως μέσα κερατόφυλλο?) Όσο για το aquascape, ανέβασε καμιά φωτογραφία να σου πούμε γνώμες.. Ξέχνα επίσης τα περισσότερα φυτά, καθώς: α. σε τόσο σκληρό νερό δε θα αντέξουν τα περισσότερα είδη φυτών β. αν φυτέψεις, το πιθανότερο είναι ότι τα ψαράκια σου, σκάβοντας θα τα βγάλουν από τη θέση τους γ. το σημαντικότερο, τα ψαράκια που θέλεις είναι φυτοφάγα, οπότε ό,τι και να βάλεις θα γίνει μεζές Το μόνο ίσως που μπορείς να βάλεις είναι κάποια βαλισνέρια, που είναι σκληρό φυτό.. Και αυτήν, να την βάλεις σε μία γωνία, με πέτρες πάνω από εκεί που τη φύτεψες, για να μή μπορούν τα ψαράκια να την ξηλώσουν..
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
εκανα σήμερα μετρήσεις.Επειδή δεν προλάβαινα οχι μονο να ρίξω αμμωνία αλλά ούτε να κάνω μετρησεις μέτρησα το πρωί:αμμωνία=0 no2=>0,10
no3=40.Mαλλον πρέπει να έχασα τα βακτηρίδια λόγο του οτι είχα να ρίξω αμμωνία σχεδόν μια ευδομάδα.Θα ξαναμετρήσω σήμερα που προλαβαίνω. Ελπίζω να μην είναι έτσι
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τα έχασες λογικά αλλά καλό είναι εφόσον έχεις μείνει ακόμη στο στρώσιμο να ρίξεις πάλι αμμωνία και να κάνεις μετρήσεις μετά από μια με δυο ώρες να δούμε που βαδίζεις.
|
||||
|
||||
![]()
καλά, έχεις τόσα άτομα πάνω από το κεφάλι σου κάθε μέρα να σε βοηθάνε να στήσεις το ενυδρείο και πάς και το αφήνεις πάνω στο στρώσιμο μια εβδομάδα χωρίς αμμωνία ??
δεν παίρνει πάνω από μερικά δευτερόλεπτα να ρίξεις λίγη αμμωνία.... αν δεν έχεις τον απαραίτητο χρόνο ούτε για αυτό παράτησε το καλύτερα και ξανά ξεκίνα όταν θα έχεις τον χρόνο ... Κρίμα και για τα παιδιά που έχουν φάει πόσες ώρες να σε βοηθάνε αλλά και για τα ψάρια που θα τα παραμελήσεις ..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ρε westie πλακα μας κανεις...??? εχουμε φαει τοσους μηνες για να καταλαβεις καποια πραγματα, αλλους τοσους για να σε πεισουμε να ριξεις αμμωνια, η μπολι και πανω που ειμαστε στο τελειωμα αφηνεις τα βακτηριδια στην τυχη τους..? δεν περνει πανω απο 10 δευτερα να ριξεις αμμωνια... συγνωμη αλλα εγω παραιτουμε... καλη συνεχεια!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TANGANYIKA | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 13-04-08 17:42 |
tanganyika | aaaooll | Tanganyika | 35 | 25-03-08 23:25 |
Tanganyika 2 | Z_X | Tanganyika | 22 | 27-10-07 11:20 |
TANGANYIKA | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 15-10-07 19:54 |
TANGANYIKA | Z_X | Tanganyika | 20 | 17-06-07 10:17 |