|
|
||||
|
||||
![]()
παρων......θηλυκο ομως !
|
|
||||
|
||||
![]()
δηλωνω..δηλωνω!!! χα χα...αν βρουμε τροπο μεταφορας με δικα μου εξοδα...οταν μεγαλωσουν λιγο ωστε να ταξιδεψουν....θα χαρω πολυ!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στειλτε καμια τσαντα αγγουρια να τα ταιζω να γεννανε ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητηρια για την γεννα !! Να σου ζησουν και να δεις κι αλλες πολλες γεννες ακομα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να και μερικες φωτο δεν μπορεσα καλυτερες με τη μηχανη μου το κολοκυθακι ειναι αρκετα μικρο σαν το κερμα των 2ε οποτε καταλαβεναιτε ποσο ειναι τα μικρα
εκτος απο τα κανονικα που φαινονται σχετικα ευκολα(αν και οχι με λεπτομερια ![]() ![]() πρεπει να ναι καμια 30αρια σιγουρα και τα 3 ποιο τολμηρα ειδη βολταρουν στα τζαμια δυο μερες και εντυπωση μου κανει που δεν εχουν φαγωθει ακομα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχήν συγχαρητήρια για τη γέννα.
Ο αλφισμός λογικά είναι υπολειπόμενο γονίδιο που υπήρχε και στους δύο γονείς.. Αν ο αλφισμός ελέγχεται από ένα ζεύγος γονιδίων τότε ο πληθυσμός των αλφικών θα πρέπει να είναι 1/4 του συνολικού. Το ηθικό ερώτημα είναι τι θα κάνεις με τα αλφικά; |
|
||||
|
||||
![]()
σαν μικρα οτοκικλακια ειναι!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Ancistrus dolichopterus. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 20 | 13-06-06 10:48 |
spawning pics | Mariel | Αναπαραγωγή | 0 | 25-04-05 21:45 |
Betta breeding pics! | Maverick | Αναπαραγωγή | 8 | 01-03-05 01:56 |