|
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς!! Αυτές εννοώ! Ο 'Αμαζόνιος' μου είπε ότι κάνουν, αλλά λογικό να πουλήσει θέλει! Ρώτησα όμως και δύο άλλα άτομα, ο ένας το είχε κιόλας, και μου είπαν ότι είναι πολύ καλό για το ενυδρείο μου!! Το μόνο πράγμα που με προβληματίζει, είναι για το αν θα μπορώ να βρω λάμπες...
|
||||
|
||||
![]()
Το θεμα ειναι :
ποσες λαμπες φοραει το φωτιστικο και στα ποσα watt ειναι η καθεμια? ...στην τιμη συμπεριλαμβανονται και οι λαμπες ?
|
||||
|
||||
![]()
4 λάμπες είναι, watt δεν ξέρω! Ναι, στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και οι λάμπες!
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα , αν φοραει 4 λαμπες των 15 βατ εκαστη , τοτε δεν αξιζει το πειραμα αφου 60 βατ θα καψεις και με 3 χ 24 βατ Τ5 που ειναι δοκιμασμενες και τις βρισκεις παντου.
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν τσεκάρεις κανένα φωτιστικό με power compact?Μπορεί να συμφέρει στο nano σου
![]() Υ.Γ:σιγ. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, το ξέρω! Η τιμή είναι καλή σε σχέση με την αποδοτικότητά τους! Θα προτιμούσα να πάρω Τ5, αλλά είναι λίγο αυξημένες οι τιμές για τα balast, κλπ...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτιστικό εμπορίου | kostvl18 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 06-04-08 22:41 |
φωτιστικό | KOKOBAS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 19-03-08 16:34 |
Θαλασσινό σφουγγάρι σε θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Φίλτρανση | 3 | 17-10-04 12:26 |