|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Κ. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα δω αν μπορω να τα αντικαταστησω με ξυλα και πετρες που διαθετω
αλλα για να αγορασω κανενα ωραιο ξυλο η πετρα ειναι δυσκολο γιατι ο προιπολογισμος μου εχει φτασει στον φλεβαρη (εχω δανιστει και τους επομενους μήνες)με 30 ευρο τον μηνα που μου δινουν οι γονεις μου. Μια η κατασκευή των φωτων του δευτερου ενυδρείου .μια τα φυτα και τα ψαρια(105$) ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εμενα 105 μου πήγε μονο το φίλτρο και η άμμος
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο Ηλία, για το κοχύλι θα συμφωνήσω με τα παιδιά αλλά σε γενικές γραμμες μου άρεσε η προσπάθειά σου, ΜΠΡΑΒΟ!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οπως και τεχνικα υλικα σε πολυ καλες τιμες ακομα και καινουρια. Επισης κοιτα (αφου εισαι μικρος και δεν θα εχεις χρεωστικη καρτα για να ψωνισεις απο ιντερνετ) να μπαινεις σε ομαδικες αγορες που γινονται για καλυτερες τιμες. Δεν χανεις τιποτα να ρωτας στο φορουμ για καποιο προιον που ενδιαφερεσαι να αγορασεις, αν αξιζει και που μπορεις να το βρεις πιο φτηνα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Ηλία πανέμορφο ενυδρείο και προσεγμένο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω αλλα εγω μενω στην Μυτιλήνη(δεν ειπαρχουν και πολλοι εδω)
στην α8ηνα η στην θεσσαλονικη υπαρχουν πιο πολλοι |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποσα ψαρια χωρανε σε 60λιτρο | Mary-z | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 16-12-08 09:42 |
Juwel 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα: "Ενδιάμεση" παρουσίαση, για σχολιασμό & προτάσεις | xontros | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 42 | 16-10-08 17:33 |
Καθαριστής βυθού για 60λιτρο; | μελινακι | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 27-02-08 13:58 |
60λιτρο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΥΤΕΜΕΝΟ | serifios | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 25-03-07 17:28 |