|
|
||||
|
||||
![]()
....Δημήτρη σκληρότητες τι παίζει στο ενυδρείο? Τα αυγά υπάρχουν ακόμη?
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο
ειδες η αρτεμια ; βαλε το ξυλο παραυτα ετσι και αλλιως αν ειναι η πρωτη τους γεννα μαλλον θα χασουν τα μικρα , εκτος και αν θες να δεις την αναπαραγωγη οποτε θα κανεις υπομονη |
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχήν συγχαρητήρια!
Το ότι γέννησαν από τώρα, δείχνει ότι θα γεμίσεις το gab ψαράκια που είναι κάτι πολύ ευτυχές. Τα ραμιρέζι σου είναι "καθαρά"; Ανέβασε μας καμιά φωτογραφία! Μην κουράζεσαι και γράφεις πολλά! Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις! ![]() Έτσι και αλλιώς είναι άγνωστη η εμπειρία των ψαριών σου ως γονείς οπότε και να μην πετύχει η γέννα θα έχεις σίγουρα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον που θα διασφαλίσεις και καλύτερες συνθήκες νερού. Φρόντισε και το θέμα με τους υπόλοιπους κατοίκους.. Καλή συνέχεια! |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα...να μην εχεις πιει καφε και να βλεπεις ποστ του χοντρου....
θεε μου...ποσο καλα μπορει να παει η μερα σου??? ![]() ![]() λοιπον η γνωμη μου ειναι να αφησεις ηρεμα τα ψαρακια χωρις να πειραξεις τιποτα..ειτε χαλασουν τα αυγα ειτε τα μικρα φαγωθουν..οτι και να γινει θα ειναι μια εμπειρια (οχι για σενα μη χαιρεσαι.. ![]() παντα τετοια να ακουμε!!! υ.γ. κι επειδη η φυση μας εκπλησσει πολλες φορες μην καταδικαζεις τα μικρα...κοιτα τι επαθα τον φλεβαρη με την πρωτη γεννα των δικων μου... http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...81&postcount=1 .....εζησαν σχεδον ολα οχι αναμεσα σε πλατυ...αλλα αναμεσα σε σκαλαρια και γκουραμι!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Mikrogeophagus Ramirezi με τι? | xontros | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 31-10-08 16:31 |
Γέννα ramirezi | AXEL | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 07-02-07 22:47 |
Γέννα Ramirezi | dimitris21 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 19 | 02-05-06 08:03 |
Mikrogeophagus ramirezi | Juan | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 19 | 13-12-05 23:00 |
Κεραυνοβόλος έρωτας με Mikrogeophagus Ramirezi | pavloukos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 08-10-03 11:19 |