|
|
|||
|
|||
![]()
Τα ψαρια τα διαλεξα προσεκτικα με βοηθεια απο εξειδικευμενο σε ενυδρεια pet shop εδω στην αττικη.
Ωστοσο δεν εχω παρατηρησει επιθετικοτητα αναμεσα στα ψαρια. Σε λιγο θα δημοσιευσω αποτελεσματα τιμων,ας ελπισουμε να ειναι καλες. Σχετικα με τις σκουπες βυθου,εχεις να μου συστησεις καποια καλη και φθηνη? Μπορω να κανω και αλλαγη νερου με τις σκουπες? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() μπορεις να κανεις αλλαγη με την σκουπα, εχει και η τετρα και η σερα φτηνες...
|
||||
|
||||
![]()
Tα τεστ αυτά δεν είναι και πολύ αξιόπιστα.
Και δεν μετράνε αμμωνία που είναι πολύ βασικό. |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχα εδω γελαμε..
εκανα το τεστ και δεν ξερω πως να συκρινω το στικακι. |
|
||||
|
||||
![]()
Οδηγίες δεν έχει;
|
|
||||
|
||||
![]()
σου λεει πανω στο κουτακι χρωματα, και βλεπεις τι εχεις εσυ...
|
||||
|
||||
![]()
How do I test? again.
Totally submerge the testing strip in the water for one second. Shake off water droplets. NO3/KH/pH-value: After one minute compare the colour areas with the scale on the container label. A transition colour indicates an interim value. GH-value: Compare the 3 GH squares with the scale on the container label. The numbers of the violett coloured squares show the total hardness. Partly coloured squares show an intermediate value. |
|
|||
|
|||
![]()
Νο 3 οκ
Νο2 ΟΚ συνολικη σκληροτητα πανω απο 21 20 στο ΚΗ και 8,4 στο PH. πως τα βλεπετε???? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λες οκ ;
|
|
|||
|
|||
![]()
εχει κατι ζωνες συγκρισης το τεστ.
ΝΟ3 βγηκε 0 και μετα εχει Νο2 -> ΟΚ Νιτριτ Νοτ ΟΚ εμενα μου βγαλε ΟΚ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aποριες, αποριες περισσοτερες αποριες | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 24-05-07 12:51 |
Aποριες Αρχαριου | infer0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 17-08-06 16:36 |
γενικες ερωτησεις ... | Tricky | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 22-02-05 20:36 |
Γενικες ερωτησεις ξεκινηματος... | Fighter | Malawi | 15 | 21-01-05 10:13 |