|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε πατρινό μέλος του GAB, κάποια ανάλογα παιδάκια του έριξαν μέσα πορτοκαλάδα και μάζευε τα ψάρια του από τον αφρό.
Μην κάνει μόνο μία αλλαγή νερού, να κάνει 2-3 έτσι μεγάλες όπως του είπες και μην περιμένει το αύριο μην είναι αργά. Αν έχει και αεραντλία ας την βάλει να δουλεύει. |
|
||||
|
||||
![]()
Χοντρέ με πρόλαβες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά, πάω για αλλαγή
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μια φιλη φιλου, εριξαν στο ενυδρειο τα παιδια πορτοκαλαδα και οχι μονο ψοφησαν τα παντα αλλα ακομα και μετα απο αλλαγη υλικων, διακοσμητικων κλπ και απολυμανση, οτι μπαινει στο ενυδρειο δεν ζει πανω απο βδομαδα. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πορτοκαλάδες, κόλες, ουισκάκια κτλ είναι θάνατος. βοτκίτσα όμως είναι δοκιμασμένη σε θαλασσινό αλλά και freshwater. Το πρόβλημα με την ζάχαρη είναι η αιθανόλη που απελυθερώνεται. Αν μπορείς να βρεις τη σωστή δόση ίσα ίσα καλό θα κάνεις και όχι κακό. Μαλακώνεις το νερό ρίχνεις το πεχά και το βασικότερο εξαφανίζεις κάθε μορφή άλγης
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
για πες περισσοτερα....
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τη βότκα ακολούθησα τις οδηγίες που δίνει ένα link στα θαλασσινά. Για τη ζάχαρη δυστυχώς δεν ξέρω δόσεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω που το ενυδρείο μου το πίνω μέτριο πόση ζάχαρη να βάλω?
|
|
|||
|
|||
![]()
με ενδιαφερει η επιδραση σε γλυκο νερο τοσο της βοτκας οσο και της ζαχαρης...
|
|
||||
|
||||
![]()
Για ξεκινήστε από το thread του Κώστα στο θαλασσινό :
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=27219 και τα υπόλοιπα, χικ, τα αναλύουμε, χικ, στην πορεία, χικ.... sorry!
|
|