|
|
|||
|
|||
![]()
τα διακοσμιτικα δεν πιανουν πολυ χορο...τα 5 ψαρια που εχω κινουντε πολυ εφκολα στο ενυδριο...σκευτομαι αυριο που 8α παω να αγορσο ψαρια 8α αγορσω και σαλιγκαρια αλλα δεν χερο τι αλλο να αγορασω????''''
------------------------- ο εξοπλισμοσ ειναι λαμπα 8ερμαστρα φιλτρο και το μιχανιμα για το οξιγονο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos95 : 03-11-08 στις 18:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μην αγοράσεις προς το παρόν τίποτα.Αν αγοράσεις τότε θα χάσεις τα λευτά σου.ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΩΤΑ και αφου κάνεις μετρήσεις κανε τέτοιες κινήσεις.Αντε τωρα μην αρχίσω τα Κυπριακα μου(ταμπουροκολέ)
![]() Αντι για ψάρια αυριο αγόρασε τεστάκια.Το φίλτρο σου(κουτί που ρουφάει και μετά βγάζει το νερό)τι εχει μέσα απο υλικά;Π.χ:σφουγγάρι κ.α;
|
|||
|
|||
![]()
8α αγορασο λιγα και 8α αγορασοο και αλλο εχοπλισμο
|
|
||||
|
||||
![]() ρε παιδια το παιδι μας κανει πλακα!!!! ενταξει ελληνικα ξερει και μπορει να διαβαζει... τι αλλο να του πουμε... αφου θελει να βαλει καρχαρια σε 50 λιτρα τι να κανουμε... μονο αν τον ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
δεν ειπα οτι 8α αγορασο σηαρκ...ιπα οτι 8α αγορασο λιγα ψαρια
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ενυδρειο κανει για γαριδες και πολυ μικρα και λιγα ψαρακια!!!!! εσυ εχεις ψαρια μεσα, δεν ξερεις καν αν ειναι στρωμενο... εχεις τεστ??? εχεις κανει μετρισεις? και θελεις να παρεις κι αλλα ψαρια... ![]() ![]() απο οτι βλεπω διαβασες παρα πολυ, μπραβο!!! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ειμαι αρχαριος..............
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
MHN xanapeis oti eise apo kypro
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
fysika gia plaka to eipa george...
afou einai toso xerokefalos.... einai kataroemos kypreos. pali plaka kano.. ![]() Tha ta pw egw me ton mikro... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
βοι8ια αλλαξα το νερο τον ψαριων μ σιμερα και πε8αναν 2 ψαρια...λετε να εβαλα πολυ νερο και να μην γινοταν καλα ι οξιγονοση του νερου???????
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΨΑΡΙΑ | MEGADOM | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-07-08 13:39 |
ψαρια | kwnstantina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 16-03-08 23:34 |
ΨΑΡΙΑ | kwnstantina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 20-02-08 00:29 |
Ψαρια? | tak660x | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 22-09-07 01:57 |