|
|
||||
|
||||
![]()
Good wines1456
|
|
|||
|
|||
![]()
Δλδ ενα φιλτρο που εφτιαξε αποικιες για ενα ψαρακι θα δεχτει μετα ολα τα ψαρια μαζι και θα ανταπεξελθει.
Ξανα παρακαλω να κοψουμε λιγο φορα, και να μη λεμε λαθος συμβουλες, και να διαβασουμε και αυτο: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=9177 |
|
|||
|
|||
![]()
μιλαμε παντα για κανονικο αριθμο ψαριον δεν ιπα ποσ θα ινε οκ σε ολα κ για ολα κ ιπα οτι τα παντα που θα γινοντε θα μετριουντε...κ δεν θα βαλι 1 τιχεο ψαρακι...θα θελι παραδιγμα το ενιδριο να το κανι τανκανικα ε δοκιμαστικα θα βαλι 1 τανκανικα αυτο ενοουσα κ μετραη κ βλεπι κ σιμπεριφορεσ κ ζοη γενικοτερα...
μαλον εγο τα εκφρασα λαθοσ κ γινετε παρεξιγισι τορα. οσο για το threat...τι να πο?νομιζισ οτι ιμε αρχαριοσ,ανθουσιασμενοσ,κτλπ κ μου το εστιλεσ αυτο ρε boy?τι να πο... |
|
||||
|
||||
![]()
Εδω μεσα ψαχνουν απαντησεις αρκετοι αρχαριοι (μαζι κ εγω) και η οποια λαθος απαντηση/εκτιμηση/υποθεση καποιου αλλου αρχαριου μπορει να αποβει μοιραια κινηση καθως ο αλλος θεωρει δεδομενο οτι η απαντηση που πηρε ειναι σωστη προερχομενη απο καποιον γνωστη με αντιστοιχη εμπειρια.
Η θεληση να προσφερουμε βοηθεια σε καποιον ειναι παντα κατι το καλο, αλλα στην περιπτωση που δεν ξερουμε η δεν ειμαστε σιγουροι δημιουργειται ακριβως το αντιθετο αποτελεσμα. |
|
|||
|
|||
![]()
σιμφονο μαζι σου man.+10000000000
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια επειδη διαβαζω τωρα απο την αρχη για το στρωσιμο του ενυδρειου και δεν εχω καταλαβει κατι, περα απο τον εξοπλισμο πρεπει να εχω και τα φυτα που θελω μεσα για να στρωθει σωστα, ή περιμενω να στρώσει πρωτα και τα βάζω μετά?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυτα είναι καλύτερο να μπούνε στην αρχή για να διαμορφώσεις και το aquascape όπως το θέλεις. Επίσης τώρα στην αρχή που δεν έχεις ψάρια, μπορείς να κάνεις πιο εύκολα την όποια ανακατάταξη θέλεις χωρίς να δημιουργείς stress στα ψάρια. Επιπλέον τα φυτά βοηθούν στο στρώσιμο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυτα τα βαζεις απο την αρχη μεσα.
Edit: με προλαβε ο chemical ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οκ ευχαριστώ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σου προτεινω anubies σιγουρα και οτι αλλο θες απο αυτα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4537
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις, αύριο μέχρι το μεσημέρι το 200λτ ενυδρείο θα είναι εδώ, οπότε θα αρχίσει η διαδικασία του στρωσίματος , εντατικό διάβασμα και εξυπηρετικότατοι όπως είστε δεν μου μένει παρά να σας ενοχλήσω ξανά
( σε αυτό το θέμα για να μην ανοίγω διάφορα άλλα και γίνομαι κουραστική κι εγώ με τη σειρά μου για τους mods. ) ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|