|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα ειναι σκονη?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
το NO2 ναι ειναι σκονη
------------------------- Παράθεση:
Thanks φίλε μου για τις συμβουλές. Θα προσπαθήσω να στρώσω όπως πρέπει το ενυδρείο μου. Όσο για το HC δεν το γνώριζα και τώρα που το έψαξα λίγο μου φαίνετε πολύ ωραίο και είναι αυτό που ψάχνω. το χαλικι που εχω κανει ομως??? πρεπει να βαλω υποστρομα ??? Από το eBay όπου έχω ξανά πάρει φυτά το έχει αλλά μου φαίνετε λίγο ακριβό. Εσύ από πού το πήρες?? Δες εδώ αυτό που σου λέω και πες μου αν αξίζει να το πάρω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mafia : 01-11-08 στις 20:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Είχε και στην Ν.Κηφισιά κάτι αντίστοιχα pads με 12€ το ένα απ'ο,τι θυμάμαι, οπότε ακούγεται λογικό. Δεν ξέρω όμως, πόσες μέρες κάνει να σου έρθει από ebay? Απ'το Aqua Essentials όσες φορές έχω παραγγείλει κάτι Δευτέρα πρωί, την Πέμπτη είναι στα χέρια μου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απογοήτευση και νεύρα.. | xontros | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 03-06-08 18:26 |
Macblack Φυτεμένο | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 31 | 22-05-08 16:40 |
φυτεμένο 160 λ. | theokyr1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 19-05-08 22:51 |
Φυτεμένο / Δίσκοι | jcalvs | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 9 | 29-06-07 15:02 |
Απογοήτευση... | giannisg | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 31-07-06 20:38 |