|
|
||||
|
||||
![]()
Εκτός από τις ανούμπιες θα σου στείλω και το seachem που έχεις ζητήσει βρεε
![]() ![]() Από την άλλη νομίζω είχες πάρει από εκείνη την παρτίδα σωστά? (guppy) ![]() Και επίσης ο Τόλης τα γνωρίζει καλύτερα από εμένα!
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ειναι endlers..τα ειδα,θυληκα δεν εχουν νομιζω..κοστιζουν 2.75
------------------------- μπορω να εχω κ γω ανουμπιες παρακαλω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotos+ramona : 31-10-08 στις 21:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά, καλά δεν σου ξαναφωνάζω!
Παράθεση:
![]() Πάντως από την photo και από ότι λέει ο+η sotos+ramona ίσως είναι όντως endlers, απλά όπως αναρωτήθηκα και πιο πριν δεν βλέπω να παίζουν θηλυκά. Ήδομεν...
|
||||
|
||||
![]()
πειτε μου τι χαρακτηριστικα εχουν τα "μουφα" εντλερς..στο ενυδρειο παντως γραφει πως ειναι εντλερς..τα συγκεκριμενα εχουν μεγεθος νεον κ λιγακι παραπανω
![]() ------------------------- θελει ο συλλογος να φερω αυριο 2?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotos+ramona : 31-10-08 στις 22:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Για καποιον που δεν ειναι εξοικειωμενος με τα ζωοτοκα, ο πιο σιγουρος τροπος ειναι αυτος της παρατηρησης του γονοποδιου, πραγμα οχι και τοσο ευκολο σ ενα μαγαζι και με τοσο αεικινητα ψαρακια:
http://www.viviparos.com/Galeria/Gonopodium%201.htm |
|
||||
|
||||
![]()
δεν πουλανε θυληκες απ'οτι ξερω...
|
![]() |
Tags |
endlers |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Seachem Livebearer Salt + GH | xontros | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 20-03-08 14:07 |
Endlers Livebearer ή fancy guppy, που μπορώ να βρω; | chrisx | Ζωοτόκα | 10 | 18-05-07 14:35 |
Endlers Livebearer | chemical mac | Ζωοτόκα | 7 | 21-02-07 16:46 |