|
|
|||
|
|||
![]()
@ Pascm:Παιζει κι αυτο..οποιος παει και τα δει απο κοντα να κοιταξει την διαφορα στο γονοποδιο.Αν τσεκαριστει οτι ειναι γνησια endlers ας ενημερωσει. Αν ειναι ολα αρσενικα τοτε..τζιφος,μηπως τα εχει τα θηλυκα ξεχωριστα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο λόγος που το λέω είναι διότι στο παρελθόν που είχα τις Υδάτινες Ιστορίες είχαν έρθει τέτοια ψάρια και το είχα ψάξει λίγο.
Μάλιστα μοιάζαν και στα χρώματα με τα endlers που είχα βρει σε φωτό στο Net αλλά τελικά τζίφος! Ίσως βέβαια να είναι δεν το αποκλείω απόλυτα μια και η φωτό δεν είναι τόσο καθαρή και καμία φωτό δεν θα βγει καθαρή πρέπει να τα δει έμπειρο μάτι. (ΤΟΛΗΗΗΗΗ εν πας μια βόλτα?? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παντως στην καβαλας εγραφε στο ενυδρειο endlers.τωρα αν δεν ειναι αυτα τι να πω....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Sorry για το off-topic αλλά αγανάκτησα .... ![]() ΥΓ : ακόμη περιμένω κάτι παλιοανούμπιες που χάριζες...
|
||||
|
||||
![]()
Εκτός από τις ανούμπιες θα σου στείλω και το seachem που έχεις ζητήσει βρεε
![]() ![]() Από την άλλη νομίζω είχες πάρει από εκείνη την παρτίδα σωστά? (guppy) ![]() Και επίσης ο Τόλης τα γνωρίζει καλύτερα από εμένα!
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ειναι endlers..τα ειδα,θυληκα δεν εχουν νομιζω..κοστιζουν 2.75
------------------------- μπορω να εχω κ γω ανουμπιες παρακαλω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotos+ramona : 31-10-08 στις 21:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά, καλά δεν σου ξαναφωνάζω!
Παράθεση:
![]() Πάντως από την photo και από ότι λέει ο+η sotos+ramona ίσως είναι όντως endlers, απλά όπως αναρωτήθηκα και πιο πριν δεν βλέπω να παίζουν θηλυκά. Ήδομεν...
|
||||
|
||||
![]()
πειτε μου τι χαρακτηριστικα εχουν τα "μουφα" εντλερς..στο ενυδρειο παντως γραφει πως ειναι εντλερς..τα συγκεκριμενα εχουν μεγεθος νεον κ λιγακι παραπανω
![]() ------------------------- θελει ο συλλογος να φερω αυριο 2?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotos+ramona : 31-10-08 στις 22:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Tags |
endlers |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Seachem Livebearer Salt + GH | xontros | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 20-03-08 14:07 |
Endlers Livebearer ή fancy guppy, που μπορώ να βρω; | chrisx | Ζωοτόκα | 10 | 18-05-07 14:35 |
Endlers Livebearer | chemical mac | Ζωοτόκα | 7 | 21-02-07 16:46 |