|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Tα τεστ που εχεις, εχω διαβασει απο συμπολιτη σου οτι δειχνουν ακομα και κρασι να μετρησεις 8,4 pH
![]() Δανεισου ενα αλλο τεστ απο φιλο και ξαναμετρα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα παραγγειλω της API τωρα... ------------------------- πω πω πωωωωωωωω μας εσκισες... και τι θα το κανω 60 κιλα χαλικι? 1,να βαλω θαλασσινη αμμο? 2,να την πλυνω πριν την βαλω? 3,μεσα στο ενυδρειο κατα απο την αμμο να βαλω φενιζολ DOW? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sarevock : 29-10-08 στις 09:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
μεσα σε τανκανικα δε θα ελεγα να βαλισ θαλασινι αμο...παρε ποταμισια καλιτερα κ να τιν πλινισ καλα πριν τι βαλισ μεσα καλιτερα με ενα ψιλο σουροτιρι κ 1 πετσετα να στραγγιζι...αυτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι οχι ;
|
|
||||
|
||||
![]()
την ιδια απορια εχω και εγω.......
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ριζες...Ξυλα... | sarevock | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 32 | 24-02-09 07:22 |
Πετρες Ξυλα | Satriani | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 05-05-08 15:04 |
Ερωτηση για ξυλα | spookie | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 28-09-07 05:43 |
Φυτα πανω σε ξυλα τροπικα ντριφτγουντ. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 01-04-05 13:36 |
ΦΥΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΞΥΛΑ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:03 |