|
|
||||
|
||||
![]()
αναδευοντας=δεν την ξέρω την λέξη
χαραγμενη γραμμη=? ----------------------------------------------------------------------- Εννοείς να ρίξω 5ml νερο και να βάλω 5 σταγόνες απο το καθε reagent σε ενα σωλήνα.Μετά να περιμένω 3 λεπτά και να βάλω τον σωλήνα να συγκρινω τα χρώματα).Αυτό εννοείς;Να μην ανακοινήσω τιποτα;
|
||||
|
||||
![]()
κουνοντας το μπουκαλακι μετα απο καθε αντιδραστιριο...
τωρα για την γραμμη, ετσι το καταλαβα. ανεβασε μια φωτο του πινακα να δουμε πως ειναι...
|
||||
|
||||
![]()
λοιπων, οπως το επιασα τωρα,βαζεις με τα αντιδραστιρια στα λευκα, και το αλλο στα χρωματιστα, και τα κουνας οσπου να εχουν το ιδιο χρωμα...
|
||||
|
||||
![]()
Μα αφού θα είναι νερό απο ενυδρείο δηλαδή διάφανο πως θα αποκτήσειχρωμα.Η μηπως βαζουμε στους λευκούς κύκλους τα reagents ωστε να βλέπουμε απο το νερό ενυδρείο τα χρώματα που θα φένονται απο κατω;Μαλλον αυτό.Θα μετρήσω και θα επαληθεύσω με στικς
|
||||
|
||||
![]()
ναι, βαζεις το σκετο απο το ενυδρειο στα χρωμματα...
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TANGANYIKA | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 13-04-08 17:42 |
tanganyika | aaaooll | Tanganyika | 35 | 25-03-08 23:25 |
Tanganyika 2 | Z_X | Tanganyika | 22 | 27-10-07 11:20 |
TANGANYIKA | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 15-10-07 19:54 |
TANGANYIKA | Z_X | Tanganyika | 20 | 17-06-07 10:17 |