|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξύλα γενικα δεν βαζουμε σε κανενα απο τα 2....
Πέτρες οτι σου αρεσουν.... Αν ειναι και ασβεστολιθικες ακομα καλυτερα.... Φυτά μονο μερικες βαλισνεριες και ανουμπιες επιβιωνουν...... Ομως εμενα τις εφαγαν και αυτες.... |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω ένα δυο μικρά ξυλαράκια μπορεί να βάλει...ειδικά αν οι πέτρες και το υπόστρωμα είναι ασβεστολιθικά...γενικά πάντως δεν τα πολυ-προτιμάμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια η μετρησεις του νερου της πολης ειναι ph 8.4 kh8 gh 10...
να βαλω ασβεστολιθικες για να το ανεβασω κι αλλο? πολυ πανω δεν ειμαι? |
|
||||
|
||||
![]()
kh8 gh 10 με 8.4pH μου φαίνονται πολύ χαμηλά.... με τι τεστ μετράς?
|
|
||||
|
||||
![]()
Tropic Marin υγρα ολα...
Ceratophyllum demersum (hornwort) θα το φανε αμα βαλω? |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα εισαι..... Ισως να ανεβαζες λιγο το gh αν κανεις tanganyika.....
Διαλεξε οτι πετρες σε αρεσουν και φροντισε να υπαρχουν πολλές "σπηλιες-κενα" για να κρυβονται τα ψαρια. (αν βαλεις mbuna ή tanganyika βραχοψαρα) Υποστρωμα να βαλεις αμμο θαλασσης ή αραγωνιτη οπως σου ειπε και ο kisifer.... ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη imichal : 27-10-08 στις 13:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια υποστρωμα εχω ηδη 60 κιλα χαλικι ουδετερο μια μηξη χοντρο και πιο ψιλο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Γενικα μιξη χαλικιου δεν προτεινεται, καθοτι μετα απο λιγο το ψιλο παει απο κατω.
Οι αφρικανες σκαβουν πολυ, και θελουν και ενα νταμαρι πετρες, οποτε πρεπει να βαλεις στον πατο καπιο φελιζολ για προστασια. Με αλλα λογια θα το βγαλεις το χαλικι. |
|
||||
|
||||
![]()
τι ψαρια θα βαλεις?
|
||||
|
||||
![]()
Τις τιμες του νερου μου πως τις βλεπετε?
ph 8.4 kh7 gh9? Με παιρνει για αφρικανες? Με ασβεστολιθικες πετρες,θαλασσινη αμμο ξερω οτι θα ανεβασω ph , τα υπολοιπα αν θελησω ΠΩΣ θα τα ανεβασω? (που πολυ φανταζομαι οτι θα θελουν ανεβασμα) ?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ριζες...Ξυλα... | sarevock | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 32 | 24-02-09 07:22 |
Πετρες Ξυλα | Satriani | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 05-05-08 15:04 |
Ερωτηση για ξυλα | spookie | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 28-09-07 05:43 |
Φυτα πανω σε ξυλα τροπικα ντριφτγουντ. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 01-04-05 13:36 |
ΦΥΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΞΥΛΑ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:03 |