|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε κάθε φίλτρο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ότι εταιρείας υλικό θέλουμε? |
|
|||
|
|||
![]()
επειδη μου το ειπαν και εμενα, ποιος το λεει αυτο;
εχει πει ποτε κατι τετοιο η JBL; και εγω σου λεω οτι η Eheim θα σταματησει τα Profesionel II γιατι πλεον εχει βγαλει το καινουργιο μοντελο το III, αυτο ομως δεν ισχυει, εδω υπαρχει φιλτρο το clasic που πουλαγε πριν απο 15-20 χρονια και να σταματησει ομως τι σε νοιαζει; μηπως θα σταματησει να κανει την δουλεια του, η μηπως θα σου ακυρωσει την 4ετη εγγυση; η μηπως σε ενδιαφερει να εχεις παντα το πιο καινουργιο; το εχω το 500 και λεω οτι ειναι καλο (σημαντικη σημειωση το εχω παρει εδω και 1,5 μηνες και δεν εχω αξιωθει να το βαλω γιατι αλλαζω ενυδρειο και μου πηρε περισσοτερο απο οσο περιμενα) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
2026 σε ριο180
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ έχω 5 τέτοια φίλτρα,το πρώτο το απέκτησα πριν 2 χρόνια περίπου και με μεγάλη ιχθυοφόρτωση σε ενυδρείο 400 λίτρων δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.Γι' αυτό το λόγο πριν ένα μήνα πήρα άλλα 4 για να υποστηρίξω ένα 550 λίτρων & ένα 700 λιίτρων, επειδή όμως έχω 7 ενυδρεία σκέφτηκα να δώσω κάποια απ'αυτά για να υποστηρίξω με ένα μεγαλύτερο φίλτρο ή sump κάποιο από τα 2 μεγαλύτερα ενυδρεία μου για λόγους κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος και μόνο.ΠΡΟΣΟΧΗ όμως μην το αγοράσετε από e-bay ή άλλο κατάστημα εκτός Ελλάδος γιατί αν ου μη γένετω συμβεί κάποια ανωμαλία δεν έχετε εγγύηση ενώ από Pet City που είναι και οι αντιπρόσωποι έχετε εγγύηση 4 ΧΡΟΝΙΑ!!!Εγώ αν σας ενδιαφέρει μπορώ να σας στείλω με δικά μου έξοδα αποστολής κάποιο καλομεταχειρισμένο ασημάδευτο (ενός μηνός) φίλτρο με καινούρια (άβρεχτα) όλα τα υλικά στον κάδο.
------------------------- Ξέχασα να αναφέρω αν κάποιος από εσάς ενδιαφέρεται ότι τα φίλτρα που ανάφερα τα πουλάω 160¤ με 4 ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση.Όποιος ενδιαφέρεται το συζητάμε!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PETROS_AFRICANOS : 03-02-14 στις 16:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και το θεμα αυτο ειναι απο το 2008 ...
Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Συγγνώμη Γιώργο μου,το aquaristic τι είναι,μαγαζί στην Ελλάδα; Γιατί αν αγοραστεί το φίλτρο από ελληνικό μαγαζί φυσικά κι έχει εγγύηση.Αν όμως αγοραστεί από άλλη χώρα η ελληνική αντιπροσωπεία δεν το καλύπτει,πρέπει να το πας ταξίδι!!! Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για την συγκεκριμένη εταιρεία αλλά για όλες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα 2 λιτρα για καβατζα δεν κανουν κακο ![]() Παράθεση:
Σκεφτηκες πχ. την ποιοτητα των υλικων? Την μεγαλυτερη αξιοπιστια? Την εγγυηση? Τη λειτουργικοτητα? ![]() Η αποδοση/τιμη ειναι φυσικα σημαντικος παραγοντας και καλα κανουμε κσι το συζηταμε. Ετσι κι αλλιως ομως εγω θα κοιταγα να ειχα την πλατη μου καλυμμενη σε ενδεχομενη βλαβη. Εχω πχ ενα εσωτερικο που εχω αφαιρεσει απο το ενυδρειο ετοιμο να το γεμισω με τα υλικα του εξωτερικου σε περιπτωση βλαβης φτου-φτου και να το ριξω μεσα. Καποια στιγμη βρεθηκε και μια ευκαιρια ενα εξωτερικο φιλτρο, το "χτυπησα" και αχρειαστο να ειναι. ![]() Σε μεγαλα ενυδρεια καλη προταση ειναι τα δυο πιο οικονομικα εξωτερικα φιλτρα. πχ Εδω μπορει καποιος να χρησιμοποιησει δυο οικονομικα και ας μην ειναι τοσο "εγγυηση" φιλτρα, με καλα υλικα ομως (πχ το χυμα siporax) και το ενα καλυπτει το αλλο για παν ενδεχομενο.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποια η γνώμη σας; | Antonios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 28-11-13 18:41 |
Ποια είναι η γνώμη σας? | Παναγιώτης Κ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 29-03-12 22:49 |
Ποια η γνώμη σας για τα led??? | karajohnnick | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 29-07-10 13:48 |
EHEIM PRO, τι είναι αυτό στο πλάϊ του φίλτρου και ποια η γνώμη σας για τα Pro3 & elec | Guppy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-09-08 00:30 |