|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν είναι μόνο η "γρήγορη" ανάπτυξη, είναι και το ότι δεν μεγαλώνουν σωστά τα φυτά και ίσως όχι ομοιόμορφα.δλδ μπορεί να βλέπεις διαφορετικά μεγέθη φύλλων στο ίδιο φυτό, ή και να βλέπεις "καχεκτικά" φύλλα που δεν μεγαλώνουν ποτέ!!! καλό είναι να βάλεις μία λαμπίτσα ακόμη. δεν είναι δύσκολο,την στηρίζεις πάνω στην ήδη υπάρχουσα!...
|
|
||||
|
||||
![]()
Η λαμπα που εχω ειναι 60cm και 18watt.
Ερωτηση υπαρχει λαμπα του ιδιου μηκους αλλα περισσοτερα watt? Μπορω να την αγορασω απο μαγαζι με ηλεκτρολογικο υλίκο (δλδ κοινη λαμπα φθοριου) η τα πετ εχουν ειδικες λαμπες? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μιλάς για Τ8 όχι.
Στο ίδιο μήκος (περίπου) μπορείς να κάνεις πατέντα αλλαγής από Τ8 σε Τ5 για περισσότερα watt.
|
||||
|
||||
![]()
Τι ειναι το Τ8 και τι το Τ5, δεν εχω καταλαβει.
Οι λαμπες δεν ειναι ολες ιδιες? και διαφερουν μονο ως προς τα watt? |
|
|||
|
|||
![]()
Διαφορετικό είδος λαμπτήρων. Οι Τ5 βγάζουν περισσότερο φώς στην ίδια διάσταση σε σχέση με μία T8. Βέβαια έχει υπόψη οτι θα χρειαστείς νέα ακροφύσια για να κουμπώσει η λάμπα, και ίσως νέο ballast ηλεκτρονικο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Με 18watt σε 96 λιτρα δεν ζουν φυτα. Μονο java moss και java fern, χωρις να μεγαλωνουν...
Το SPATHIPHYLLUM WALLISII αν θυμαμαι καλα ειναι υδροφιλο οχι ομως υδροβιο και θα χαλασει... |
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητε ο λογος που γραφω ειναι η βοηθεια και οτι ξερω οτι κατι εχω κανει λαθος.
Σε ευχαριστω για την επισημανση αλλα αυτη τη στιγμη χρειαζομαι βοηθεια, διαβασες παραπανω, εχεις να προτεινεις κατι? Οπως καταλαβες θεωρω τα σχολια λιγο αποτυχημενα για την παρουσα φαση. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με φυτα | mixalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 07-10-08 09:14 |
φυτα.... | tak660x | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 21-09-07 11:03 |
Προβλημα Με Τα Φυτα | kazanasb | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 20-11-05 01:27 |
Προβλημα Στα Φυτα | hoby | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 19-10-05 13:37 |
προβλημα στα φυτα | vakadin | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-09-04 02:53 |