|
|
||||
|
||||
![]()
Την βάζεις στη μπανιέρα και τη λούζεις με καυτό νερό. Εγώ πάντως τις ρίζες μετά από ένα απλό ξέπλυμα (για τις σκόνες πιο πολύ) τις πετάω στο ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
και εγώ το ίδιο κάνω ξέπλημα και μπλουμ
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος!!! thanks!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ, επειδή δε μου αρέσει οπτικά το black water το αφήνω μερικές μερούλες σε έναν κουβά ή σκάφη, αλλάζω και καμιά φορά νερό και μπλουμ!
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
+1
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω πηρα 3 ριζες red moorwood τις εχω καντο μιαμιση εβδομαδα σε ενα κουβα με νερο και απο πανω τις πιεζω με μια τεραστια φεγγαροπετρα για να κραταει τις ριζες κατω με απο τοσες μερες οι ριζες δεν λεει να πανε πατο προτεινεται κατι ????
|
||||
|
||||
![]()
δεσιμο σε πετρες μεσα στο ενυδρειο ωστε να μεινουν βυθισμενες....
αυτο εκανα εγω κι επειδη δεν ηθελα να φαινονται οι πετρες τις καλυψα με την αμμο...
|
||||
|
||||
![]()
thanks οποτε να μην τις περιμενω και πολυ ακομα να μουλιασουν
παντως ειναι φοβερο ξυλο
|
||||
|
||||
![]()
εντω στο επαρχια ντεν εχει και ντεν ειντα απο κοντα....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω τις πηρα απο το wi προς 21 ευρω το κιλο αν δεν κανω λαθος και την παρασκευη που πηγα ειχε ακομα αρκετες
εγω ειχα κατσει πανω απο ωρα γιατι ηθελα να τις συνδιασω και τις 3 μαζι σαν να ειναι μια και τελικα τα βρηκα τα κομματια και το αποτελεσμα ειναι απιθανο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πετρες Ξυλα | Satriani | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 05-05-08 15:04 |
ΞΥΛΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Κόφινας | Δίσκοι | 3 | 24-10-07 14:02 |
Ερωτηση για ξυλα | spookie | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 28-09-07 05:43 |
ριζες? | dinos99 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 07-09-07 14:37 |
Ριζες Ριζες Ρίζες παντού | drakoulis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-12-05 20:05 |