|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά άμα δεν κανουν στο ενυδρείο που αγόρασα οι δίσκοι τότε δεν θα τους βάλω, καλό το χόμπι καλη ενέργεια τα ψάρια αλλά όχι και να τα βασανίζουμε κιόλας! Το ενυδρέιο ειναι πανέμορφο και το αγόρασα 1105 ευρό, είναι κρίμα να αγοράσω δίσκους που κοστίζουν αρκετά και μετα να τους χάσω και ειναι κρίμα και γι'αυτούς να ζουν σε ένα κακό περιβάλον.
Αν μπορείτε πείτε μου ένα καλό συνδιασμό και ποσότητα ψαριών που μπορώ να βάλω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Φίλε μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΟΛΟΙ οι αρχάριοι μέχρι τώρα μας "παίδευαν" και προσπαθούσαμε με χίλια ζόρια να τους πείσουμε οτι "δεν γίνεται" ή "δεν πρέπει"... εσύ γιατί μας χάλασες αυτό το "ιδεαλιστικό πρότυπο"??? ![]() Χωρίς πλάκα τώρα, υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ δυνατότητες για ψάρια σ'αυτά τα λίτρα... πες μας μόνο κάποιο είδος που σου αρέσει για να φτιάξουμε την "σύνθεση" των ζωντανών... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λίγο τσιμπημένο....ή είναι η ιδέα μου ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχαχα συγνώμη αν στο χάλασα φίλε το πρότυπο των αρχάριων χαχαχαχαχα. Λοιπόν νομίζω για δεύτερη επιλωγή θα πω αγγέλους, μου αρέσει πολυ οι αρμονία που κοινούντε στο νερό απέχουν κατα ΄πολύ απο τους δίσκους αλλα δεν πειράζει θα το αντέξω
![]() ------------------------- Κοίταζα παντού για ενυδρεία και πιο πολυ μου άρεσε αυτή η εταιρία. Είναι πορτογαλικής προέλευσης. www.aquatlantis.com και το όνομα του ενυδρείου είναι το EVASION67. Στην τιμή μου συμπεριέλαβε και εξωτερικό φύλτρο γερμανικής κατασκευής εντελός αθόρηβο που τοποθετίθηκε μέσα στο έπιπλο, η θερμάστρα και το οξυγόνο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apostolos28 : 22-10-08 στις 11:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μαζί με "αγγέλους" (μάλλον Pterophyllum scalare εννοούμε) μπορείς να βάλεις Corydoras, Pencilfish και Hatchetfish...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σ'ευχαριστώ Αποστολη, θα ακολουθήσω την συμβουλή σου
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν εχεις αρχισει.... καλο ειναι να αρχισεις διαδηκασιες στρωσιματος...
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Έχω αρχισει τισ διαδικασίες στρωσίματος και μόλις είναι έτοιμο θα κάνω ένα τεστ και μετα να ρχίσω να βάζω σιγά σιγά τα ψάρια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|