|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=15972
δες και αυτο το link μπορει να βοηθειση για την αλγη Και στο κατω κατω τοσο κοπο εκανε ο μαριος για να μας ενημερωσει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν είναι τριχοειδής (Black beard) σίγουρα. Στην αρχή νόμιζα ότι το φύλο "ξεράθηκε" και μαύρισε, αλλά τρίβοντάς το ελαφρά είδα ότι η μαυρίλα εφυγε και απο κάτω ήταν ΟΚ. ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquaman : 16-10-08 στις 13:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι ιδιαίτερα (είμαι και κρυωμένος και τα χάλια μάτια μου βλέπουν χειρότερα) αλλά μάλλον μιλάμε για την άλγη των φρέσκων ενυδρείων οπότε!!
Υπομονή και θα φύγει αφού κάνει τον κύκλο της.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ΥΓ : Περαστικά σου φίλε PascM. Χτύπα κανένα τσαγάκι... ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
[Επειδή το ενυδρείο είναι νεοστημένο και δεν έχει στρώσει καν ακόμα μήπως πρέπει να πετάξω τα φυτά που προσβλήθηκαν και να αρχίσω απ'την αρχή;] |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε aquaman μου φαίνεται ότι έμπλεξες. Όπως και εγώ δηλαδή.
Κατ' αρχήν δες αυτό το link : http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25939 Εγώ από την εμπειρία μου θα σου έλεγα να το ξαναστήσεις από την αρχή πετώντας όλα τα προσβλημένα φυτά. Σε εμένα εμφανιζόταν και στις πέτρες και στα τοιχώματα του φίλτρου. Σε εσένα είναι μόνο στα φυτά; Εγώ όμως επειδή είμαι λίγο πόντιος στην καταγωγή ![]() Λοιπόν ξεκίνα αφαιρόντας τα φύλλα που έχουν πολύ μαυρίλα. Ίσως και ολόκληρο φυτό αν χρειαστεί. Συνέχισε με όσο το δυνατόν συχνότερες μικρές αλλαγές νερού. Εγώ να φανταστείς έκανα αλλαγές κάθε δύο με τρεις μέρες. Είχα βαρεβεί να πηγαινοφέρνω κουβάδες με νερό ![]() Φυσικά οι αλλαγές μου είναι 30% κάθε εβδομάδα, λιπανση με τσιγγουνιά και απομακρύνω κάθε προσβεβλημένο φύλλο. Τώρα το τι είδους άλγη είναι δεν μπορεσαν να το απαντήσουν ουτέ οι ειδική του forum. Θεωρώ ότι στο ενυδρείο μου οφείλεται στα φωσφορικά που καμιά φορά ξεφεύγουν και στα λιπάσματα που και αυτά καμιά φορά μου ξεφευγουν ![]() Ελπίζω να βοήθησα λίίίίίίγο...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() A! και η "τσιγγουνιά" στη λίπανση ΔΕΝ είναι λύση... η ΣΩΣΤΗ και τακτική λίπανση είναι λύση...!!! ![]() ...και γιατί σου ξεφεύγουν τα φωσφορικά? μήπως να δοκιμάσεις ΑΛΛΗ τροφή ή να ταϊζεις λίγο λιγότερο???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() Μιλάμε για έντονο και καθαρό μαύρο χρώμα, όχι καφέ...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη theodor72 : 16-10-08 στις 23:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δεν τα βγαζεις να τα πλυνεις για να καθαρισουν και μετα να τα ξαναβαλεις?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πάμε απο την αρχή | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-10-08 15:40 |
Tα φυτά μου δεν πάνε καλα...μπορείτε να μου πείτε τι μπορεί να φταίει? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 34 | 14-12-07 22:42 |
Eκανα το κακό, αλλά κακό δεν είδα....:-) | Carebean pirate | Δίσκοι | 61 | 24-09-06 12:45 |
Μου κάνει περισσότερο καλό ή κακό | akis07 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 05-04-05 08:26 |
Κακά & καλά νέα.... | mmbuna | Malawi | 5 | 03-04-05 18:43 |