|
|
||||
|
||||
![]()
ο θερμοστατης του ριο παει κομπλε με το φιλτρο του.δηλαδη στο παταρι,στα σκουπιδια κλπ.παντως οπουδηποτε αλου εκτος απο μεσα στο ενυδρειο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είναι αξιόπιστο και κάνει πολύ καλά την δουλειά του ... οπότε στα σκουπίδια δεν πρέπει να καταλήξει σε καμιά περίπτωση .. ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να χρειαστεί το οτιδήποτε ... το πατάρι είναι μια καλή λύση ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω εναν 300w hydor βυθισμενο εδω και 2 χρονια .
ακομα δεν εχω παθει ηλεκτροπληξια......... καλο ειναι παντως να παιρνουμε τα μετρα μας.
|
||||
|
||||
![]()
Αν σε παιρνει παρε ενα jaeger (1watt/1λιτρο)
Καλά μην βάζεις και το χέρι σου στην φωτιά για αυτούς 2 μου έχουν πάθει ζημιά και την μία πήγα να χάσω όλα τα ψάρια με θερμοκρασία στους 37 ![]() Αν θες να είσαι σίγουρος δούλεψέ τον με controller |
|
||||
|
||||
![]()
Γι' αυτό secho (ή κάπως έτσι δεν θυμάμαι πως γράφετε) και controler και έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο!!! LOL
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσο για controller να πώ οτι ποτέ δεν χρειάστικα ψήξη (τα τελευταία 2 χρόνια δηλαδή), τον χειμώνα δε χρειάζομε μόνο θέρμανση ειδικά όταν έξω η θερμοκρασία πεύτει κάτω απο -10. Γι'αυτό και δεν σκεύτικα ποτέ τον controller. |
|
|||
|
|||
![]()
ελπιζω μονο να μην θες να βαλεις δισκους (που ως γνωστον θελουν υψηλη θερμοκρασια)
ευλογημενος εισαι Filota με το κλιμα της Καστοριας, η Νοτια Ελλαδα θυμιζει πολυ σε τροπικη χωρα και αυτο δεν ειναι καθολου καλο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μονο μη βουλιαξεις την κεφαλη? Αυτος επειδη δινεται για χρηση με το εσωτερικο φιλτρο της juwel και τοποθετειται μεσα στο φιλτρο στηριζομενος σε ενα πλαστικο θηκακι που πιανει στο κουτι του φιλτρου, αναγκαστικα η κεφαλη μενει απ'εξω. Σου λεει η juwel .... "ξηλωσες το φιλτρο και εβαλες το θερμαντηρα χυμα μεσα? ... καλα να παθεις!!!!" ![]() Παράθεση:
Β. υπαρχει και controller eliwell με μια εξοδο (πιο οικονομικος) που ειναι για να ελεγχει μονο τη θερμανση (ή μονο την ψυξη για μας εδω) ![]() ΥΓ ?Αληθεια εκει στη Καστορια ειναι που εχετε πολυ μαλακο και οξυνο νερο στη βρυση? καταλληλο για δισκους? ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θερμοκρασία - θερμαντήρας | Λιβέρης Σταύρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 05-05-08 10:38 |
juwel vs arcadia | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 12-02-08 22:22 |
Juwel θερμοστατης | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 24-12-07 22:16 |
Λαμπα Juwel | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 06-05-07 23:44 |
Θερμαντήρας και εξωτερικό φίλτρο! | arxariosss | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 31-08-06 23:23 |