|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ok για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις!! αλλά εχείς να προτίνεις κάτι? κάποιο αντιβακτηριδιακό ίσως? μήπως κανα αντιμηκητιακό?? γιατι έχω χάσει γύρω στα 30 ψάρια με θεωρητικά άψογο νερο! |
|
||||
|
||||
![]()
Το νερό του δικτύου το πίνετε ;
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι βέβαια ειναι άκρος ακατάλληλο!! εγω προσωπικά ουτε για τα πόδια δεν το θεωρώ κατάλληλο!! αλλά πριν τα guppy k platty το περνούσα απο Α/Ο
|
|
|||
|
|||
![]()
Εβαζες 100% ΑΟ η το εκοβες με νερο βρυσης?
|
|
||||
|
||||
![]()
100% Α/Ο με ιχνοστοιχεία όταν σκόπευα να βάλω δίσκους και είχα μέσα γύρω στους 15 καρδινάλιους. μόλις άλλαξα τησ σύσταση του νερού για ζωοτόκα 50% Α/Ο και 50% δικτύου
------------------------- Πιστεύω οτι το βρήκα!! Τα ψαρια πεθαίνουν λόγω ακαταλληλότητας του νερού του δυκτίου. Το νερό πρέπει να είναι γεμάτο βακτήρια τα οποία ενεργούν θανατηφόρα στα ψάρια. Η μόνη λύση είναι φιλτράρισμα απο Α/Ο και συμπλήρωση ιχνοστοιχίων για να φτάσω στα επιπεδα ΚΗ και GH που θέλω. Τωρα τα πρώτα Ψάρια ΄πρέπει να πέθαναν επειδή την τελευταια φορά μου είχαν τελειωσει τα ιχνοστοιχεία και συμπλήρωσα καμια 15αρια λίτρα απο την βρύση για να το "σπάσω". Πιστεύω να ακούγεται λογικό. Μήπως κάνει κανα UV sterilizer?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Hary : 13-10-08 στις 18:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim professionell 2224 problem | balog | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 12-01-07 20:49 |
5 ωρες για το eheim 2224 | dracula7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-12-05 07:10 |
EHEIM 2224 εξωτερικό φίλτρο | gkagad | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 07-01-05 11:49 |
eheim 2224 profesionell | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 11-11-04 16:04 |