|
|
||||
|
||||
![]()
1500
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εισαι σιγουρος?αν ειναι ετσι ξεπερναει κατα πολυ τα 1200!George λες να μεινω στο 2026?τι λες εσυ?
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το ειδα..Δηλαδη να παρω το 2028?δεν ειναι πολλα τα 1500?η να μεινω στο 2026
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω φτιάξει μαζί με τον αδερφό μου ένα με κιχλίδες μαλάουι και τους βάλαμε κάπια στιγμή άμμο, θυμάμαι ήταν και πολύ πιο ακριβή αλλά με τόσα σκαψήματα που κάνουν ( μηλάμε για 5-7 εκατοστά κάτω) το ενυδρείο ήταν σαν βάλτος συνέχεια και έφηγε σούμπιτη. Το χαλίκη είναι το καλήτερο και αν είναι στρογγυλεμμένο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Τα φυτά τα τρώνε οπότε ψάξτο. Ψωφάνε για σπανάκι και μαρούλι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν ξαταλαβαινω γιατι το ενυδρειο σου γινοταν βαλτος... οσοι εχουμε μαλαουι δεν εχει αναφερθει τετοιο προβλημα... και το χαλικι δεν κανει με τιποτα για αυτες τις κιχλιδες!!!! εγω στο ενυδρειο μου εχω 10-12 ποντους αμμο, το κανουν εργοταξιο συνεχεια μεχρι που βρισκουν το αφρολεξ αλλα το νερο ειναι πεντακαθαρο... μηπος εχεις μικρο φιλτρο η δεν κανεις ποτε σκουπα βυθου?? και τα φυτα δεν τα τρωνε ολα!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γιατι λιγο να πεσει η αποδοση του λιγο η βρωμα... μια χαρα το βρισκω... οτι λεω ειναι η γνωμη μου.. και μακαρι να μιλουσαν πολλοι να βγαζαμε μια ακρη...
|
||||
|
||||
![]()
To 2028 γυρνάει 1050 λίτρα έχω 2 στα 400λίτρα.
http://www.aquaristic.net/eheim-prof...l-ii-2028.html |
|
||||
|
||||
![]()
Ουπς....λάθος το διάβασα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα ποσα γυρναει ρε παιδια με μπερδεψατε...
![]() ![]() ------------------------- 1050 δηλαδη!να μεινω στο 2026 ι 2028 σε 260 λιτρα..Ακουω γνωμες..Συγνωμη που σας ζαλισα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jacob : 10-10-08 στις 22:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κι εγω τοσα θυμομουν αλλα ο giorgos ![]() ![]() και λογο το οτι δεν ξερω καλα απο eheim , πηγα πασσο.... ![]() ![]() ------------------------- ασε ασε.... τωρα μπηκες σε επιτηρηση.... ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 10-10-08 στις 22:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν κρατήσεις και το μανήσιο του ενυδρείου πάρε το 2026, αν οχι το 2028 και τα λίτρα του 2028 είναι 1050.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|