|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν βλεπω καλα στις πρωτες φωτο, τοπθετησες το ξυλο κατω και μετα εβαλες υποστρωμα και χαλικι?
Αν ειναι ετσι, αν για καποιο λογο μετακινησεις το ξυλο, θα σου περασει αρκετο υποστρωμα στη στηλη νερου, προσεξε το. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπόόόόόόόν. θα ήθελα φίλοι μου συνενυδρειόφιλοι να με βοηθήσετε με κάποια προβληματάκια που αντιμετωπίζω, όσον αφορά το νέο μου ενυδρειάκι...για την περίσταση έχω βγάλει και ορισμένες φωτό....
για αρχή θα ήθελα να με βοηθήσετε στην αναγνώριση του φυτού αυτού.το πήρα από ένα συνοικειακό πετ σοπ, το οποίο δεν εξειδικεύεται και πολ΄λυ στα φυτά, άρα και δεν ξέρει περί τίνος πρόκιται. είδα τιμούλα 4.50¤ και το τσάκωσα.γιαααα δείτε: ![]() το άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω, έχει να κάνει με την αξιοποίηση του λίγο σκιερού μέρους που δημιουρφείται από το μεγάλο ξύλο αριστερά...θα μπορούσα να βάλω εκεί κάποιο φυτό, το οποίο θα ευδοκιμήσει???όταν θα μπούνε οι τ5 θα καλύπτουν και εκείνη την περιοχή????τί θα μπορούσα να κάνω??? και φωτό από την λεγάμενη περιοχή: ![]() σας παραθέτω και μερικές γενικές φωτό, να εμπνεύσω να μου δώσετε ιδέες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και η γενική με τα έξτρα φίλτρα εκτός: ![]() ...αυτά |
|
||||
|
||||
![]()
Το φυτό είναι Ludwigia repens.
Kαι όσο για το σκοτεινό σημείο αν θες να βάλεις κάτι, μία ανούμπια θα είναι ok. ΥΓ. Ωραία προσπάθεια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
-Ομορφο θα γινει...
Εγω γιατι νομιζω οτι ειναι Alternanthera reineckii?
|
||||
|
||||
![]()
http://www.tropica.com/productcard.asp?id=034
Και με καλο φωτισμο τα φύλλα παίρνουν ένα χρυσοπορτοκαλή χρώμα όμορφο φυτό οταν φυτεύεται σε συστάδες και εύκολο. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
χάρηκα πολύ που είναι Ludwigia repens, είχα γιατί είχα τρομερές αμφιβολίες ότι δέν είναι ενυδρειοφυτό,μιάς και η κατάστασή του όταν το πήρα δεν ήταν και η καλύτερη. πιστεύω πως θέλει αρκετά φυτά ακόμη για να δείξει το ενυδρειάκι.
σκέφτομαι να βάλω στη δεξιά γωνία valisneria spiralis.τι λέτε???επίσης, κάπου στο κέντρο και αριστερά, όπου έχει αρκετό φώς, θα ήθελα να βάλω κάποια πράσινη ροτάλα. το μπροστινό μέρος, θα μείνει για αρχή ώς έχει. από κεί και πέρα, τί έχετε να μου προτείνετε από ψαράκια??? λέω για απιστογράμματα(including kribs- εννοείται spieces) ή για σκαλάρια και κόρυ... ![]() ![]() ------------------------- ευχαριστώ ![]() κι ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dizio : 13-10-08 στις 20:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY κύβος 25x25x25 | xontros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 30-06-08 18:43 |
υπαρχει κανεις με 120λτ του καρφουρ | ksifias | Nano Reef | 12 | 06-11-07 13:03 |
πήρα χτες ένα 120λτ από το carrefour | pepe72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 29-05-07 19:38 |
Προτάσεις για Εξ. φίλτρο σε 120λτ. | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 22-02-06 16:16 |
Περί τροφής ο λόγος | stel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 29-06-05 20:17 |