|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καταπληκτικη δουλεια
με το χρονο θα γινει κουκλα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω πολυ φιλε!!!
παιδια την τριχοειδη αλγη πως να την καταπολεμησω?? ειναι λογικο?? πειτε και καμια γνωμη εκτως απο τις γαριδες, για το πανω μερος κανενα κοπαδακι?? η ζευγαρακι? οχι τα κλασσικα ![]() ![]() ![]() κανενα δυσκολο, σπανιο περιεργο... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο Θανάση! Καλη συνεχεια....
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω φιλε!!!! ειπα κι εγω το θλυμενο ψαρακι δεν θα μου μιλησει....
![]() ![]() εσυ που εισαι exper... κανενα περιεργο ψαρακι για την μεση και πανω??? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου εχει πεσει απιστευτη δουλεια αυτην την περιοδο και δεν προλαβαινω να γραψω..... Πιστευω οτι θα χαλαρωσω απο βδομαδα.....
ΥΓ. Εμενα μου αρεσουν οι αρλεκινοι..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οκ φιλε!!! καλο κουραγιο!!!
|
||||
|
||||
![]()
Για δες αυτά:
http://www.seriouslyfish.com/kb.php?t=ps&s=hatchet Δεν είχα ποτέ αλλά φαίνεται να έχουν πλάκα... ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Κρατα το μονο με γαριδες και αργοτεραα βλεπεις. Αν θες να κρατας γονο απο τις γαριδες καλυτερα να αποφυγεις τα ψαρια, ισως μονο μερικοι οτοκυκλοι να βοηθανε και με την αλγη.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλημερα!!! ειμαι σε σκεψη... για δαριδες θα ειναι, απλα ελεγα αν εβρισκα κατι μικρο σε κοπαδακι για το επανω μερος, αλλα δεν καιγομαι κι ολας....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
96 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο | mixalis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 04-10-08 08:20 |
30 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο | mixalis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 25-09-08 18:14 |
300 λιτρα φυτεμενο κοινωνικο | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 22-03-08 17:24 |
60 Λιτρα Φυτεμενο-Προτασεις? | Cydox | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 23-03-06 12:01 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |