|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια (και overnight, παρακαλώ!). Τώρα που το βλέπω, συμφωνώ κι εγώ για τις πέτρες και θα δω τι θα κάνω.
Ξύλα έχω κι άλλα για να στηρίξω, αλλά είναι μοπάνια, οπότε δεν ξέρω αν τα σκούρα χρώματά τους θα ταιριάξουν αισθητικά με αυτές τις ρίζες, αλλά θα δοκιμάσω. Φαντάζομαι πως ίσως είναι ΟΚ, γιατί αργότερα θα μπουν και τα φυτά και θα "σπασει" ενδεχομένως η αντίθεση μεταξύ των χρωμάτων των ξύλων. @Raven: οι πέτρες είναι από παραλία (δοκιμασμένες - μη ασβεστολιθικές). Θα ήθελα να βρω κι άλλες ή και γρανιτικές - ίσως πάρω τα βουνά και τις παραλίες άλλη μιά φορά... Για το υπόστρωμα, αφού διάβασα/ρώτησα αρκετούς για τα υπέρ/κατά αποφάσισα να μη βάλω, γιατί σκοπεύω αφ'ενός να έχω λίγα φυτά, αφ'ετέρου να είναι "εύκολα", και θα χρησιμοποιώ ταμπλέτες αν χρειάζονται τροφή από τη ρίζα τους. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτο ενυδρείο | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 56 | 03-07-08 09:46 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | etomis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 25-06-08 22:18 |
το πρώτο μου ενυδρείο | linecp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 30-12-07 11:24 |
το πρώτο μου ενυδρείο | kostantakis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 17-09-07 17:14 |
Διακόσμηση | hotgates | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 04-08-07 19:23 |