|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...
Διαβάζοντας..κατάλαβα οτι χρειάζομαι τουλάχιστον 3 ψαράκια (1 αρσενικό και 2 θυληκά). Αυτά στα 120 μπορούν να μπούν μαζί με τα υπόλοιπα ή η ιχθυφόρτιση είναι μεγάλη..... Ιδιαίτερες φωλιές/κρυψώνες δεν υπάρχουν στο ενυδρείο, ουτε πέτρες.Μόνο ξύλα και πολλά φυτά... Η θερμοκρασία για τα agassizii νομίζω οτι προσαρμόζεται καλύτερα στο δικό μου ενυδρείο (25C). Αυτό που με ανυσηχεί είναι οτι είναι επιθετικό σαν ψάρι και φοβάμαι μήπως δημιουργησει πρόβλημα στα SAE, τις αμάνο και τους καρδινάλιους. |
|
|||
|
|||
![]()
Για αρχή, θα σου έλεγα να απομακρύνεις τα SAE για να μην εχουν ανταγωνισμό τα απιστόγραμμα.
Δεν θέλουν όλα τα είδη απιστο 1 αρσενικό και περισσότερες θηυλκές. Εαν επιλέξεις τα cacatuoides, θα συνιστούσα 2 θηλυκά και έναν αρσενικό, ενώ εαν προσανατολίζεσαι στα agasizzii, ένα ζευγάρι είναι καλά. Για σπηλιά, πολύ καλή επιλογή είναι το τσόφλι μιας καρύδας (καθαρισμένης από τον καρπό της) κομμένη στην μέση. Έχε υπόψη σου ότι τα απιστο γεννούν τα αυγά τους στην οροφή των "σπηλιών" που κατοικούν. Οι 25 βαθμοι C είναι σχετικά χαμηλή, ειδικά για τους καρδινάλιους. Στους 27 βαθμούς είναι ποιο άνετοι. |
|
|||
|
|||
![]()
θα ανεβάσω την θερμοκρασία....για τους καρδινάλιους...
Επειδή τα sae θέλουν 23° - 27° C για αυτό την είχα ρυθμίσει τόσο... Επίσης τα sae δεν θέλω να τα δώσω... ![]() Αρα δεν μπορώ να βάλω apistogramma |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν κοιτάς και την περίπτωση των Mikrogeophagus ramirezi?
(δεν ξέρω αν παίζει, ρωτάω να μαθαίνω κι εγώ.. είναι από τα ψαράκια που πάντα μου άρεσαν πολύ στα pet-shop, και σκέφτομαι κι εγώ να βγάλω τα ζωοτόκα, και να βάλω ένα ζευγάρι απ'αυτά..)
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
|||
|
|||
![]()
θέλουν πολλά λίτρα αν δεν κάνω λάθος...
Υπάρχει περίπτωση τα Sae να συμβιώσουν με τα apistogramma...ή το πείραμα θα είναι δυσάρεστο... |
|
||||
|
||||
![]()
και τα περισσοτερα απιστο και τα ραμιρεζι θελουν οξινα εως πολλυ οξινα νερα στην περιπτωση των ραμ που δεν νομιζω να αρεσουν στα σαε
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα ΣΑΕ ειναι πολυ κινητικα ψαρια... σε βαθμο που μπορει να ειναι ενοχλητικα (= στρες) για καποια αλλα, ηρεμα ψαρια, οπως ειναι τα ραμιρεζι.
Γενικα αποφευγουμε τετοιου ειδους συνδυασμους. Επισης, τα ΣΑΕ ζουν σε αλλα μερη του πλανητη απ' οτι τα απιστογραμμα και τα μικρογεωφαγους. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψεις θρεπτικών! στοιχείων | panos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 27-10-07 11:30 |
Σκέψεις για nano reef... | violinist | Nano Reef | 9 | 27-08-07 21:18 |
σκέψεις | pipis | Δίσκοι | 8 | 18-06-07 07:52 |
Σκέψεις - προγραμματισμός - απόψεις | KwstasV | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 12-02-07 14:58 |
σκέψεις | drakoulis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 22-11-05 14:07 |