|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μακαρι να βρησκαμε κατι πιο δυσκολο και πιο ενδιαφερον μιας και δεν θα ξεραμε και πολλα....
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω πως είναι καθαρά θέμα διαθεσιμότητας,πάνε μια βόλτα και στην λεγόμενη επαρχία και θα δείς οτι σε πολλές πόλεις ούτε τροφές δεν βρίσκεις ,εδώ ακόμη και στη Θεσ/νίκη τα πράγματα είναι
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εδω μια φορα που ζητουσα κριμπ δεν μπορουσα να βρω πουθενα. Να ειναι καλα ο jimfytakis που μου εφερε......
Και μας μιλας για πιο σπανια.... |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ανοίξει ποστς και σε άλλα φόρουμς για να μπορέσουμε να μαζευτούμε και να φέρουμε κάποια είδη στην Ελλάδα μέσο πετ-σοπ που δεν τα βλέπουμε συχνά. Αποτέλεσμα ένα μεγάλο 0.
|
|
||||
|
||||
![]()
τι να λεμε τωρα.... εδω στην Συρο το μονο που βλεπεις ειναι τα κλασικα ψαρακια κοινονικου ενυδρειου... κι οταν λεμε κοινονικο μιλαμε για κακαβια...
ολες τις κιχλιδες μου τις εφερα απο αθηνα και μεσο μαιλ... δεν ηξερα καν τι θα λαβω.... αντε τωρα να ηθελα και κατι πιο σπανιο... και παλι καλα και με αυτα που εχω.... ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
το αποτελεσμα που λες φιλε μου ερχετε γιατι ο καθενας εχει τα γουστα του και τα λιτρα του και δεν μπορουν να καταληξουν σε ενα ειδος... δυστυχος!!! ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 04-10-08 στις 19:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ αλλά τρώγοντας έρχεται ή όρεξη. Ας φέρουμε μερικά είδη για αρχή...και πιστεύω ότι σιγά σιγά μετά θα πάρουμε μπροστά. Έτσι ίσως και τα μαγαζιά δούν ότι η ζήτηση έχει αρχίσει να αλλάζει και να την ψάχνουν αλλιώς.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα οι εκατονταδες που φτιαχνουν ενυδρεια κακαβια οποτε σε ευλογο διαστημα ξαναπανε για ψαρια... γιατι φαγωθηκαν... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για να φέρει κάποιος και σπάνια ψάρια πρέπει να έχει και την υποδομή δυστυχώς τα περισσότερα καταστήματα δεν την έχουν .(άλλο να έχεις 50-60 ενυδρεία και να προσπαθείς να στριμώξεις εκεί μέσα όλες τις εμπορικές ράτσες και άλλο να έχεις στο μαγαζί 500-600 ενυδρεία ,οπως είδα στη Γερμανία και Ολλανδία ,οπου είδα και ψάρια που τα είδα πρώτη φορά ).
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προστατευομενα ειδη | caverman | Greek Aquarist's Boards | 18 | 21-08-06 12:29 |
ΕΙΔΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΩΝ | Artemis | Χρυσόψαρα | 3 | 28-04-05 13:03 |
Ειδη δισκων. | Pritanis | Δίσκοι | 1 | 14-02-05 16:26 |
ΕΙΔΗ BETTAS!! | ASCCO1 | Bettas | 0 | 20-11-04 18:55 |