|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα γίνουν και άλλες προσπάθειες στησίματος. Απο ποσότητα πέτρας όμως είναι καλά ή θέλει και άλλες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα εγώ δεν πρέπει να μιλάω γιατί δεν μου αρέσουν τα νταμάρια, αλλά τι ωραίο βρίσκετε (οι περισσότεροι ) και κάνετε δυο γκουμούτσες - πυραμίδες μέσα στο ενυδρείο;
Γιατί δεν απλώνετε τις πέτρες σε πιο φυσικό στυλ, σαν να τις τοποθέτησε η μαμά φύση; Δεν γίνετε να ακουμπάνε στο γυαλί μερικές; υπάρχει κίνδυνος να σπάσει; Φιλώτα το σχόλιό μου, με πολύ φιλική διάθεση αν και λίγο άχαρο, λόγω χαρακτηρισμών, αλλά έτσι το βλέπω! ![]() Εύχομαι το τελικό αποτέλεσμα να μ' αφήσει άναυδη!!! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|