|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! μολις τελειωσα το φυτεμα...
σας ανεβαζω μια φωτο να παρετε μια ιδεα αλλα δεν ξερω σιγουρα αν ειναι το τελειωτικο... θελω να το επεξεργαστω λιγε μερες με το ματια μου και να ακουσω την γνωμη σας... το τελικο χαλικακι δεν εχει μπει ακομα... θα μπει μολις ειναι ετοιμο οριστικα... ![]() ![]() το φιλτρακι που φενετε θα φυγει, ειναι βοηθητικα εκει με ενυδρειακο υαλοβαμβακα για να καθαρισει το νερο... ![]() ![]() περιμενω τα σχολια σας... οχι τοσο για τα φυτα γιατι δεν ηταν σε καλη κατασταση και το ξερω... σας ευχαριστω!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Το χαλικακι τι εχει και θα το αλλαξεις?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα το βλεπω!!!
Αντε με το καλο να γινει δασακι !!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() τιποτα δεν εχει... θα μπει απο πανω αλλο σκουρο φυσικο... να εχει πολυ βαθος μεχρι το υποστρωμα... δεν ειμαστε να ξεκιναμε με αλγες.... ![]() ![]() ![]() ------------------------- παιδια σας ευχαριστω πολυ!!!! κι εσεις ετσι ξεκινησατε?? γιατι μου φενετε αδειο...?? θα χαρω να ακουσω και αρνητικα σχολια και τυχον τι δεν σας αρεσει...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 01-10-08 στις 22:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλημερα!!! σε ευχαριστω!! ορεξη εχω... ![]() ![]() η ριζα που λες αν λες αυτη που ειναι δεξια ειναι λιγο διαγωνια και απο πισω της κρυβει τον εξωπλισμο... της εχω βαλει πανο moss και οταν αναπτηχθει θα δειξει ομορφα... θα δω αν γυρναει λιγο ακομα... πετρα θα βαλω αλλα αν βρω καποια να δενει με το ολο set up ![]() αυτη τη στιγμη εχω απο το αλλο ενυδρειο 1-2 anubies.... σκεφτομαι να την βαλω μαζι με μια πετρα στις ριζες του hydrocotyle leucocephala για να μην φιανονται ετσι αδεια τα κλαδια του στη βαση... τι λετε???
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!! παιδια εχω κανει κατι σκεψεις και θελω να μου πειτε την γνωμη σας....
εκει που ειναι το κοκκινος βελος σκεφτομαι να βαλω καμια πετρα... εκει που ειναι το μπλε βελος ( πισω απο το ξυλο ) σκεφτομαι να βαλω κανενα φυτο με μακρυα πλουσια φυλλα και εκει που ειναι το κιτρινο βελος να εβαζα μια μικρη πετρα με καμια βαλισνερια για να μην φενονται οι αδειοι κορμοι... τι λετε???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κανενα φυτο εκει βαλε (java fern), πετρα δεν χρειαζεται.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος στα φυτα | naupaktos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 29-08-07 00:07 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |