|
|
||||
|
||||
![]()
σε καμοια περιπτωση μη τα σκωτοσεις, αλλα αν και παλι θελησεις να το κανεις ανεβασε πρωτα φωτογραφιες να εντοπιστη σιγουρα οτι υπαρχει προβλημα. Εχω πολλα γκαπακια και εχω παρατηρισει μονο στα αρσενικα διαφορες μεταξυ τους οσο αφορα το μεγεθος σωματος η ουρας και το επανω πτερυγιο. η συνθηκες και τα γονιδια παιζουν ρολο το πως θα βγει ο αρσενικος , μπορει απλα να εχεις ενα διαφορετικο σουλουπι απο τον μπαμπα του δε συμενει οτι ειναι και τερατογενεση
|
||||
|
||||
![]()
Μην ξεκινήσεις στρώσιμο με αμμωνία.. Θα σου φάει πάρα πολύ καιρό.. Είτε να πάρεις μπόλι από στρωμένο ενυδρείο (υπάρχουν πολλοί από Πειραιά), ή έστω να χρησιμοποιήσεις τα (αμφιλεγόμενης αξιοπιστίας) σκευάσματα (π.χ. nitrivec), να βάλεις τα ψάρια μέσα (με καλή προσαρμογή), και να κάνεις συνεχείς μετρήσεις και αλλαγές νερού.. Όπως και να'χει, σε 60-70 λίτρα με φίλτρο και θερμοστάτη, θα είναι σίγουρα καλύτερα από τη γυάλα που δεν έχει τίποτα από τα δύο, και που θα αναπτύσσει σαφώς μαγαλύτερη συγκέντρωση αμμωνίας, ακόμη και από το άστρωτο 70αρι..
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() POURITANE, σύντομα θα βάλω και φωτογραφίες! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φωτός.
Στις 2 πρώτες φαίνεται ο ένας από τους "καμπούρηδες". Στην 3η ο 3ος αρσενικός που είναι σχετικά πιο "ίσιος". Στην 4η (πολυ θολή) μια από τις 3 αρχικές θηλυκές (σε προχωρημένη εγκυμοσύνη κιόλας) και στην 5η για σύγκριση μια από τις νέες αφίξεις. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
O πρωτος σου κανει μια καμπυρα οπως λες. Ο 3ος δειχνει οκ. Τι να πω.. ας μιλησουν οι εμπειροτεροι για το αν ειναι γεννετικο ή ενδοπαρασιτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το θολό νερό από τι είναι? Μήπως οι συνθήκες δεν είναι σωστές?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έτσι τα παρέλαβα πριν ένα μήνα, μέσα στη γυάλα ανάμεσα σε κάτι πλαστικά φυτά που έβγαλα για να βάλω κάποια κομματάκια κερατόφυλλου. Αλλά πολύ σύντομα θα αλλάξει η ζωή τους. Ελπίζω. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο 80αλιτρο με Guppies και απορίες!! | kostasthess_ | Ζωοτόκα | 16 | 30-09-07 14:34 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |
¶λλα προιόντα σε άλλες χώρες | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 25-06-07 13:36 |
απλές χαζές ερωτήσεις ... | crazyio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 18-12-06 00:26 |
Τριχοειδής άλγη:τρόποι αντιμετώπισης και άλλες ερωτήσεις... | GIWRGOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 31-03-05 22:03 |