|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο ιδιος λεει οτι και το 2215 ειναι για 350 λιτρα. Θα εβαζες το 2215 σε 350 λίτρα ![]() Οσο για οικονομικη και καλη λυση προτεινα τα JBL (και μαλιστα πολυ οικονομικη και πολη καλη λυση ΙΜΟ). Αν παρεις κατι απο 22.. υπολογισε στην τελικη τιμη και τα υλικα βανακια κλπ που δεν συμπεριλαμβανονται. ![]() απο την αλλη αν ειναι κατω απο 120 λιτρα τα ecco μαρεζουν
|
|||
|
|||
![]()
οχι το 2222 και το 2224 εχουν πολυ συμφερουσες εκδοσεις με τα υλικα, βανακια κομπλε μεσα
προφανος ο Σπυρος ηθελε να πει σειρα clasic 221X οπου Χ ειναι 1,3,5,7 |
|
||||
|
||||
![]()
ναι τα κλασικ ελεγα
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να μην έβαζα το 2215 σε 350 λίτρα αλλά είχα το 2213 σε 120 λίτρα με αρκετή ιχθυοφόρτιση με άψογα αποτελέσματα ...
πλέον τα βανάκια είναι συνήθως μέσα στην συσκευασία, άρα μόνο για υλικά παραπάνω χρήματα .. Και η σειρά ecco είναι επίσης καλή, τρέχω το 2236 σε 240 λίτρα και είναι μια χαρά .. Το θέμα στην προκειμένη περίπτωση είναι να κάνει σωστή δουλειά χωρίς να δώσει ένα σκασμό λεφτά .. αλλιώς κάλυστα θα μπορούσαμε να προτείνουμε το 2026 σε όποιον ζήταγε γνώμη για εξωτερικό φίλτρο και θα τελείωνε το θέμα .... ![]() ούτε εμένα θα με χάλαγε να το είχα .. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα ριο οταν λενε πχ 125 λιτρα ειναι καθαρα αυτα τα λιτρα αλλιως υπολογιζοντας και μονο τις διαστασεις βγαινουν παραπανω(Επισης εχει αφαιρεσει νομιζω και τα λιτρα που πιανει το εσωτερικο φιλτρο αν και δεν ειμαι αυτη τη στιγμη 100% σιγουρος). Το ιδιο ισχυει και στα 180,240 και παει λεγονταςειναι καθαρα λιτρα σε ολα.
Επισης το 2026 το εχω και εγω στο 180 ριο και ειναι ηδη πολυ γιαυτο. Δεν το συζηταω καν για το ριο 125 ειναι τεραστιο και ανουσιο. Το 2213 νομιζω και εγω πως ειναι το καλυτερο , σε περιπτωση ομως που το ενυδρειο σου ειναι φορτωμενο γιατι με τη συνθεση που εχεις τωρα δεν το χρειαζεσαι καν. Το 2026 θα στο προτεινα να το παρεις μονο και μονο αν εισαι σιγουρος οτι εντος του χρονου θα το αντικαταστησεις το ενυδρειο με ενα μεγαλυτερο μονο τοτε θα σου προτεινα να το παρεις.
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα επειδη δεν μου αρεσουν τα τσιμα-τσιμα (αλλα και χωρις να ειμαι εκατομμυριουχος, δωροεπιταγη ειχα) εβαλα το 2026 (5 λιτρα χωρητικοτητα) στο ριο 180, που ειναι 210 λιτρα ογκος και 160 καθαρο νερο τελικα.
Οταν ομως εμεινα χωρις ρευμα 11ωρες δεν καταλαβε τιποτα η βιολογια. ΥΓ και μετανοιωσα που δεν εδωσα 40¤ παραπανω να επαιρνα το 2028 (7 λιτρα χωρητικοτητα) ![]() Ειπαμεεεεεεε για φτηνο προτεινα με 50¤ το jbl (5 λιτρα κι αυτο) ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Μονο αν εχεις να εξαργυρωσεις δωροεπιταγη ![]()
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 30-09-08 στις 00:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Στην Ελλάδα το 2213 έρχεται κομπλέ με βανάκια και σφουγγάρια.
Αυτό δεν ισχύει όταν το αγοράζεις απο aquaristic.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα οχι με διπλα βανακια και βιολογικο substrat ε? Ποσο εχει το 2213 Ελλαδα?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου για 60 λίτρα | EvilEyes | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 01-06-08 17:12 |
Επιλογή Ψαριών για 125 lt (φυτεμμένο ενυδρείο) | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 30-11-07 10:57 |
Αναβάθμιση εξωτερικού φίλτρου. | liquid | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 29-05-06 09:53 |
Επιλογή Εξωτερικού Φίλτρου για 450Lt ενυδρείο | Pritanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-12-04 14:14 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου | thanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 29-08-04 15:11 |