|
||||
|
||||
![]()
Δέν νομίζω να έχει ενδειξη αλλα θα το ψιλόσω λίγο ακόμα.Το ενυδρείο εχει καθαρήσει εντελώς το απογευμα αν προλάβω θα βάλω αμμωνία για 100λιτρα.Αμμωνία δεν βάζουν και στους αρση-βαρίστες και στους μποξερς(νομίζω) να μυρίσουν(οχι καθαρή) γιατί κατι παθαίνουν και παίζουν πιο δυνατα;
------------------------- Aνεβασα την στάθμη ακόμα και δεν φαίνεται σχεδόν.Το ενυδρείο εχει καθαρίσει και το πιο αντιαισθητικό είναι τα χάπια των πλέκο που τα εριξα να παράγω αμμωνία αλλα εχουν απλοθεί στην άμμο.Μπορώ να τα βγάλω(έχουν γίνει σκόνη).Μπορείτε να μου πείτε ποσα(mg) να ρίξω για 100λίτρα νερού(είναι παραπάνω τα καθαρά αλλά καλύτερα να βάλω λιγότερη);Γυρω στα 20mg ειναι καλά;Πως θα τα μετρήσω;Η αμμωνία είναι σε ενα μπουκάλι ειδικό 1 λίτρου.Πως θα καταλάβω πόση έριξα.Υπαρχει κύνδυνος για τα χέρια μήπως πέσει;Αυτά ![]()
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 29-09-08 στις 13:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TANGANYIKA | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 13-04-08 17:42 |
tanganyika | aaaooll | Tanganyika | 35 | 25-03-08 23:25 |
Tanganyika 2 | Z_X | Tanganyika | 22 | 27-10-07 11:20 |
TANGANYIKA | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 15-10-07 19:54 |
TANGANYIKA | Z_X | Tanganyika | 20 | 17-06-07 10:17 |