|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ
![]() ![]() ![]() ![]() Τελειο ειναι Νικο!!!! Πολύ όμορφο aquascape και απο θεμα στησιματος και πετρας και αμμου... ![]() Γενικά δενει παρα πολυ ωραια, στο ειπα και απο κοντα αυτο...!!! Υ.Γ.:Αν και νομιζω οτι καποιος εκει διπλα σου θα συμφωνησει μαζι μου, για το φυτεμενο.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μην χάσεις εσυ αμέσως να κατοχυρώσεις
![]() ![]() ![]() Νικόλα, ΦΟΒΕΡΟΣ! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενυδρείο "Φλινστόουνς", φοβερή αίσθηση της πέτρας.
Μπράβο, πολύ όμορφο. |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο στησιμο και πολυ ωραιες φωτο...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω ολους σας για τα καλα σας λογια.
η αληθεια ειναι οτι προσπαθησα πολυ στο aquascape αν και πιστευω οτι δεχεται και αλλη βελτιωση. Παράθεση:
![]() ![]() περα απο την πλακα τωρα η αληθεια ειναι οτι μου λειπει το φυτεμενο αλλα δεν προλαβαινα να το συντηρησω αλλο.δυσκολα τα ωραρια ![]() οι πετρες εχουν αγοραστει απο pangea και ειναι οι λεγομενες μαυρο-πρασινες.οντως πιστευω οτι εχουν κατσει καλυτερα χρωματικα σε σχεση με το αλλο malawi που εχω. Παράθεση:
![]() ![]() θα προσπαθησω το βραδυ να το βγαλω αν μπορεσω να κανω τις καταλληλες ρυθμισεις στην slr γιατι δοκιμασα μια φορα και μου εβγαλε UFO ![]() σιγουρα ο αγνωστος ειναι labido hongi?ρωταω γιατι με αναζητηση οι φωτογραφιες που βγαινουν δεν μοιαζουν σε σχεση με το δικο μου.και τα χρωματα και οι γραμμες.παντως ειναι αρκετα επιθετικος σε σημειο που να πω οτι ακομα οταν ηταν μικρο και κιτρινο τα εβαζε με του κυριαρχο του ενυδρειου και τον ειχε κανει αρνακι ![]() ![]() ![]() και οι 2 αυτοι κυριαρχοι βρισκονται ακομα στο αλλο ενυδρειο και συντομα θα μεταφερθουν οποτε θα δουμε και τι θα γινει τωρα. δεν μπορω να κανω χαρεμι απο το hongi(αν ειναι) μιας και ειδη εχω 2 species μεσα οποτε τα πραγματα μετα δεν θα μας βγουν σε καλο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου το μονο σιγουρο ειναι οτι η κιχλιδα σου ειναι hongi
εχω και εγω και στο λεω με σιγουρια... δες εδω το δικο μου.... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=21189&page=3 εχει φωτο απο τα hongi μου...
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
Biotope Tanganyika | Cydox | Tanganyika | 1 | 11-04-07 19:08 |
Tanganyika Biotope | deMetrIs | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 20-01-07 19:52 |
South Asian Biotope | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 24-10-06 19:23 |