|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.aquaristic.net/shop.php/s...id/manufac.420
Αυτό καλό είναι? ------------------------- Παιδιά είχα μπερδευτεί. Τόσο καιρό νόμιζω ότι ο κάδος τους εσωτερικού φίλτρου του juwel rekord 60 είναι δύο λίτρα ενώ στην πραγματικότητα είναι μισό λιτρο. Μου φαίνεται υπερβολη το 2213 από άποψη ροής αλλά και κάδου. Η διαφορά στις συκευες είναι όντως 5 ευρώ αλλά μετά τα βανάκια του 2213 έχουν 20ευρώ + τα υλικά που θα πρέπει να προμηθευτώ μεγαλύτερη ποσότητα.Ενώ στο 2211 τα βανάκια έχουν 10 ευρώ και τα υλικά φίλτρου που θα πρέπει να προμηθευτώ θα μου κοστίσουν λιγότερο. Από ότι διάβασα το και το 2232 κάνει για τα λίτρα μου που από ότι νομίζω έρχεται με τα υλικά. Ακούω τις γνώμες σας... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexinio : 25-09-08 στις 16:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το δευτερο (2232) καιει και λιγοτερο ρευμα. Ποιος το εχει? (και μενα μου ειχε μπει το ματι για ενα μικρο ενυδρειο)
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή έχεις χασει την μπαλα με τοσα φιλτρα που κοιτας
![]() Αν θελεις το φίλτρο για τα απιστο παρε αυτο που λες με 63 ευρώ εχει και βανακια και βιολογικό υλικό και ειναι ετοιμο! Τα απιστο ουτως η αλλως οπως λεει και ο fishme1 θελουν πολυ αχμηλη ροή... οποτε σε καλυπτει και με το παραπανω... Μην συνεχιζεις να κοιτας αλλο στα φιλτρα γιατι πιο πολύ θα σκας... Ο μονος λόγος που σου έλεγα να παρεις το 2213 ηταν μηπως θελησεις αργότερα να το στοκάρεις σε κανενα αλλο μεγαλυτερο ενυδρειο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Κάνει θόρυβο στην λειτουργία του? Πως ξέρεις ότι έχει μέσα βιολογικό υλικό και βανάκια? Συνήθως τα μεταφορικά πόσο πάνε? |
|
||||
|
||||
![]()
Eίναι κομπλέ με υλικά και βανάκια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 70lt | angelos7577 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 06-06-07 16:10 |
Εσωτερικο ή εξωτερικο φιλτρο | jordan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 07-02-07 20:35 |
Εξωτερικο φιλτρο | ggeos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 09-11-06 10:26 |
φιλτρο εξωτερικο | alfacom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-07-04 13:08 |
ΦΙΛΤΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ | ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 02-06-04 01:29 |