|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+1 ![]()
|
||||
|
||||
![]()
no stress . οι γενες με τα γκαμποi ειναι κατι πολύ εύκολο,εγώ έβαζα την μάνα σε "γενιστρα" για 3-4 μέρες και μετά άφηνα τα μικρά στην τύχη τους, πολλά φυτά και κρυψώνες. αφού έφτασα να δίνο γκάμπι στο pet,και να παirno τροφές κτλ για αντάλλαγμα. έχει έτοιμες τροφές για τα μωρά,............. θέλω να πω , ότι να μην κάνουμε τα εύκολα δύσκολα χωρίς λόγο.
το μονο σίγουρο είναι , ότι τα ψαράκια που γεννιούνται στο ενυδρείο μας είναι πολύ πιο ΔΥΝΑΤa’ από αυτά που αγοράζουμε,(έτσι λέω εγώ ίσος να είμαι λάθος)
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί τα μικρά που αναπαράγουμε εμείς να είναι ποιο δυνατά, αλλά οι γεννήστρες κλπ μόνο στρες προσθέτουν και ΙΜΟ δεν είναι απαραίτητες.
Όσο για την αρτέμια....είναι κάτι που βρίσκουν στο φυσικό τους περιβάλλον?
|
|||
|
|||
![]()
Οχι αλλά ειναι σιγουρα πιο θρεπτικη τροφη απο την σκονη του εμποριου.
Και δεν καταλαβαινω γιατι "κανουμε τα ευκολα δυσκολα", και γιατι δεν πρεπει τα μωρα γκαπι να τα ταιζουμε αρτεμιες κι αλλες θρεπτικες τροφες. Επειδη ειναι ¨ευκολα" ή επειδη ειναι φτηνα? Γιαυτο βλεπουμε ενα καρο μικροσκοπικα και δυσμορφα γκαπι και αλλα ζωοτοκα στα ενυδρεια. Αν θελουμε να μεγαλωσουν σωστα και σε πληρη αναπτυξη τα μωρα ψαρια απο τις αναπαραγωγες μας, πρεπει να τους δινουμε λιτρα, συχνες αλλαγες, και πλουσια τροφη, ειτε αυτα ειναι γκαπι ειτε δισκοι. |
|
||||
|
||||
![]()
Mα πόσο σ'αγαπάω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φιλοι μου ,εδω γινεται το ελα να δης. κι αλλη γεννα. εχω παθη πλακα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μην ανησυχείς σύντομα δεν θα ξέρεις καν τι να τα κάνεις!
Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω η αποξηραμένη τροφή σε σχέση με την ζωντανή που αναφέρετε ποιο πάνω έχουν διαφορές, από την άλλη είπαμε μια χαρά είναι και αυτή! Πάντος το να προσπαθήσεις να εκκολάψεις αρτέμια είναι μια καλή εμπειρία.
|
|