|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εννοειται πως δεν κανει για λιμνη,εκτος και αν ειναι μια χουφτα νερο. εγω θα την εδινα για μεχρι 180 λιτρα ενυδρειο(και ειμαι στις καλες μου σημερα.. ![]() ![]() θεωρειται πολυ καλη uv,και μπορει να κανει πολυ καλη δουλεια,αλλα μεχρι τα λιτρα που προειπα.θεωρω οτι για μεγαλυτερα ενυδρεια πρεπει να μιλαμε για μινιμουμ τα 2πλασια βατ.... |
|
|||
|
|||
![]()
Απο τι πληροφορήθηκα τα Watt είναι οκ για τα λίτρα μου...όμως επειδή δεν έχω εξωτερικό φιλτρο και πρέπει να μπλέξω με αντλίες κλπ...είναι λίγο μάλλον περίεργα τα πράγματα...ευχαριστώ για τις απαντήσεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
οτι ειχα να σου πω ....στο ειπα...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παίδες ότι σας είπε ο Κλαζ,και πιστεύω οτι και τα 180λ. που είπε χατηρικά τα είπε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οταν μιλαμε για uv το να σχετιζουμε watt με λιτρα ετσι απλα ειναι απο γενικοτατο εως εντελως λαθος παιζουν ενα καρο παραγοντες ακομα ρολο δεν ειναι θερμαντηρας η uv να λεμε τοσα watt στα τοσα λιτρα...
|
|||
|
|||
![]()
<-----¶σχετος.
Για πείτε μου παρακαλω τι κάνει η συσκευή αυτή με 2 λέξεις. Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
google.com
|
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι άνθρωπος γενικά που διαβάζει πολύ για τα ψάρια και το χόμπυ. Απλά ζήτησα 2 λέξεις για να μπω στο νόημα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TETRATEC EX 600 | spiros1978 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 08-04-08 10:39 |
Tetratec Uv 400 | CENTAUR | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 28-11-05 20:00 |
Airpumps: Elite 800 vs. Tetratec AP100 | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 21-05-03 20:34 |