|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οταν μου το ειπες εκανα ενα τεστ σκληρότητας και μου βγήκε
![]() ![]() ![]() ![]() *απιονισμένο νερό εχω μπολικο (η μαμα μου μου φερνει οποτε θελω δωρεάν λόγο της δουλίας) |
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον όμως έχεις μέσα το ασβεστολιθικό λίαν συντόμως θα ανέβει πάλι η σκληρότητα.
|
||||
|
||||
![]()
δεν γίνετε να προσθέτω απιονισμένο νερό σε καθε αλλαγή
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και μην υποβαλλεις σε τετοιες αποτομες αλλαγες τα ψαρια σου
|
|
||||
|
||||
![]()
προς το παρόν δεν εχω βαλει ψαρια
|
|
||||
|
||||
![]()
οσο υπαρχει το χαλικι αυτο μεσα θα ανεβαζει
και οσο συμπληρωνεις εσυ απιονισμενο θα κατεβαζεις τα ψαρια θα την κανουν μια ωρα αρχυτερα (οταν βαλεις) ξηλωμα και ξαναστησιμο μετα απο καλο διαβασμα, γενικα
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εγω εκανα την παγιδα με το ζεματισμενο αγγουρι και την επομενη μερα δεν ηταν κανενα σαλιγκαρι στο αγγουρι αλλα ολα ηταν πανω στα φυτα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκάρια | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 21-04-08 12:31 |
Βρήκα Σαλιγκάρια | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 08-05-07 13:05 |
Σαλιγκάρια | Celda | Σαλιγκάρια | 58 | 17-11-05 15:29 |
Ξυλόριζα και αγνώστου είδους ασθένεια ή αυγά; | Dimopoulos_d | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 23-10-05 21:04 |
Σαλιγκάρια. | Νίκος | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 09-08-04 03:37 |