|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τί, δεν κατάλαβες αυτό που έγραψες?
![]() ![]() ------------------------- για την ακρίβεια, εδώ τα λέει όλα ξεκάθαρα http://www.youtube.com/watch?v=_5Ng6GeF9mA Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dizio : 15-09-08 στις 02:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πω πωω!! Κουράστηκα μόνο και που το είδα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ειναι μεγαλη ταλαιπωρια και ισως να κοστισει και περισσοτερο απο οτι θα κοστιζε να το αγορασεις ετοιμο (οπως της juwel το lime rock) ειδικα οταν μιλαμε για μικρα ενυδρεια οπως του φιλου που εκανε το βιντεο
αλλα εχει κανει πολυ καλη δουλεια |
|
||||
|
||||
![]()
Όντως, είναι όμορφο το τελικό αποτέλεσμα. Αλλά πιστεύω ότι δεν "κάνει" για ενυδρείο... Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα κάτι πιο φυσικό.
|
|
|||
|
|||
![]()
λοιπόν κατέληξα σε D1 ειναι σαν τσιμεντο και απλώνετε παρα πολυ εύκολα με ενα βουρτσάκι (ευκολότερα και απο το να βάφεις. το αποτέλεσμα μετα απο ενα χερι ειναι αυτο. ακούω γνώμες
|
|
|||
|
|||
![]()
ωραιο ειναι
οκ θα πω οτι μου μοιαζε με τους κρατηρες της σεληνης (μην το θεωρησεις κακια, μια παρεα ειμαστε ολοι και μας αρεσει να πειραζομαστε μεταξυ μας) τι ειναι το D1 που λες; κατι σαν αρμος για αναμεσα στα πλακακια μου ακουγεται... |
|
|||
|
|||
![]()
εχω αισθηση του χιουμορ σαφως αν και να σου πω την αληθεια και έμενα ετσι μου έμοιαζε . D1 εικαι κονίαμα για μονωσεις . και συγκεκριμενα τσιμεντοκονιαμα!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|